24 / 04 / 2024

42 Maslak'ta ‘Multi Office’ konsepti!

 42 Maslak'ta ‘Multi Office’ konsepti!

Bay İnşaat, 42 Maslak Projesi kapsamında sunduğu ‘Multi Office’ konsepti ile iş hayatına yeni bir boyut kazandırırken, Extended Stay isimli finansman modeli ile de yatırımcılara yüksek kâr getirisi sağlıyor


Türkiye’de sanat konsepti ile inşa edilen, ilk proje olan 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Bay İnşaat–42 Maslak Projesi içerisinde yer alan 59 bin metrekarelik ofis alanları iş dünyası ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Multi Office adı verilen farklı bir ofis konseptiyle Bay İnşaat-42 Maslak’ta sunulan ve 76 ile 188 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip ofisler, hem yatırımcılar hem de dönemsel ofis ihtiyacı olanlar için ideal çözümler sunuyor. 


 


Tam donanımlı ofis olarak kullanabilen ‘Multi Office’ler, aynı zamanda kısa ve orta vadeli konaklamalarda hem ofis servisi hem de rezidans hizmeti veriyor. ‘Multi Office’ler 42 Maslak projesi içinde kendine ait VIP Lobi girişi, concierge ve sekreterya servisleri, full concierge otomasyonu, akıllı ofis teknolojisi, toplantı odaları, fitness salonu ve çamaşır odası ile A++ Ofis standardı sunuyor. VIP Rezidans donanımlarına sahip olan ‘Multi Office’lerde ayrıca otopark, vale parking, ve bellboy gibi özel hizmetler de bulunuyor.


 


Yatırımlarına hızlı geri dönüş almak isteyenlere en ideal alternatif


Bu konsepte Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip “Extended Stay” isimli yatırım modelini de ekleyen Bay İnşaat, ticari tapulu, küçük metrekareli ‘Multi Office’leri yatırımcılar için ideal bir fırsatına dönüştürüyor. Yatırımına hızlı geri dönüş almak isteyenleri hedefleyen “Extended Stay” modeli ile yönetim şirketine yetki verilmesi ardından haftalık ya da aylık periyotlarda ofis kiralama imkanı sunuluyor. İstanbul’da dönemsel olarak bulunan iş adamlarını mecburi otel konaklamalarından, otel toplantı salonlarından ve sistemsiz çalışma düzeninden kurtaracak olan ‘Multi Office’ler şimdiden iş adamlarının ve yatırımcıların tercihi oldu.


 


Ofis Sokağı İdeal Çalışma Ortamı Sunuyor



‘Multi Office’ sahiplerine sunulan ayrıcalıklardan bir diğeri ise  ‘Artful Living’ konseptiyle tasarlanan proje içerisinde yer alan 32 bin metrekarelik Shops&Art adını taşıyan yaşam alanı olacak. Tasarım mağaza, yeme-içme, sanat galerileri, gösteri merkezi ve eğlence alanlarını bünyesinde bulunduran Shops&Art’ın yanı sıra projede dikkat çeken detaylar arasındaki ‘Ofis Sokağı’da ‘Multi Office’ sahiplerine açık olacak. Yeşil bir bahçe ve gölet alanları ile standart çalışma düzenindeki ezberleri bozan Ofis Sokağı’nda alışveriş merkezinin koridorları ve kendi sütunları dahil ayrı ayrı sergilerin yapılabileceği, gösteri alanlarının bulunduğu açık hava ve kapalı yerler bulunacak. Bu ofislerin sakinleri açık sergi alanlarının arasından geçerek, sokak müzisyenlerini dinleyebilecek ve iş yaşamının stresini azaltabilecek.