27 / 04 / 2024

Adlon Residence sosyal medya takipçilerine tatil fırsatı sunuyor!

 Adlon Residence sosyal medya takipçilerine tatil fırsatı sunuyor!

Bodrum’un eşsiz güzelliğinde bir hafta çift kişilik tatil fırsatı kazanmak için son gün 30 Haziran…


Almanya’dan sonra şimdi de Türkiye’de başarılı projelere imza atan Türk şirketi BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu’nun muhteşem manzarası sahip Adlon Residence projesi için sosyal medya kullanıcılarına özel bir kampanya düzenledi. Facebook üzerinden Adlon Residence sayfasını beğenen ve haberlerini paylaşan; Twitter’da ise projenin takipçisi olup iletileri retweet eden ve Adlon hashtag’i ile bahsedenler arasından en çok paylaşım yapan üç kişiye tam bir hafta çift kişilik Bodrum tatili hediye ediyor. Bodrum’un eşsiz güzelliğinde bir hafta çift kişilik tatil fırsatı kazanmak için son gün 30 Haziran…


Milas-Bodrum Havaalanı’na 10 km mesafedeki merkezi lokasyonu ile fark yaratan Adlon Residence’ta; havaalanında karşılanma, shuttle, günlük kişisel alışveriş, kuru temizleme, bagaj taşıma, özel şoför, yol durumu, adres bilgisi, sinema seansları, restoran rezervasyonu, golf organizasyonu, gezi ve tur önerileri ve rezervasyonu, veteriner danışmanlığı gibi her konuda hizmet veriliyor. Projede yer alan business center ise tatilde bile iş dünyasını takip etme imkânı sunuyor.

 

Adlon Residence’ın sosyal alanları içinde; golf sahası, fitness, aerobik, basketbol, voleybol, tenis, golf, havuz ve yüzme alanları yer alıyor. Çocuk havuzu, açık yarı olimpik büyük havuzu, tüm hava şartlarına uygun kapalı havuzu ve ayrıca her bloğun önünde özel havuzu bulunuyor. Özenle tasarlanan Adlon Residence SPA Merkezi’nde; buhar odasından saunaya, masajlardan canlandırıcı yüz tedavilerine kadar çok çeşitli hizmetler bir arada sunuluyor. SPA Merkezi’nin içinde ayrıca ısıtmalı kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

7 ayda yüzde 78 prim getiren Adlon Residence’ta konutlar 159 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Şu an yüzde 25 indirim uygulanan projeden ev sahibi olanlar, bu sene tatillerini kendi evlerinde yapıyor, ödemeye ise 2013’te başlayabiliyor.  

Adlon Residence’ın Twitter hesabına; http://twitter.com/AdlonResidence1 ve Facebook hesabına http://www.facebook.com/adlonresidence adreslerinden ulaşmak mümkün.