24 / 04 / 2024

Arluxia Home Office projesinde 175 bin TL! Bahar kampanyası başladı!

Arluxia Home Office projesinde 175 bin TL! Bahar kampanyası başladı!

      Arluxia Home Office’in 100 m2'lik ofislerinde 175.000 TL'den başlayan fiyatlarla 36 ay sıfır faiz seçenekleriyle ve cazip ödeme koşullarıylabahar kampanyası başladı...  


 

 

 

Girdiği her sektörde farklı uygulamaları ile dikkat çeken AR Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki ikinci projesi ARLUXIA Home Office’in 100 m2'lik ofislerinde 175.000 TL'den başlayan fiyatlarla 36 ay sıfır faiz seçenekleriyle ve cazip ödeme koşullarıylabahar kampanyası başladı.  Beykent’te hayata geçirilen ARLUXIA office projesi kapıdan ilk girdiğiniz andanitibaren lüks karşılama hizmetleriyle sizlere ve konuklarınıza “prestiji” yaşatmayı hedefliyor.

 

Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ni gören eşsiz manzarası asla kapanmayacak. Kasım 2011’in son haftası satışa çıkarılan ve yüzde 40’ı satılan projenin zemin + 7 kat + çatı + 2 bodrum kattan oluşuyor. Binanın tasarımı 2 Design Group tarafından yapıldı. Her katta 100 metrekareden başlayan ofisler, kat başına 3447 metrekare flat

ofislere uzanan modüler 156 ofis + 29 mağaza + 10 restaurant + 1 fitness salonunun bulunduğu projede daireler birleştirilerek kullanılabiliyor. Metrekaresi 1.500TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan ARLUXIA Home Office’i farklı kılan ise AristaBomontiBusiness’da olduğu gibi ofisle birlikte sahip olunacak ayrıcalıklı hizmetler.

Ar Şirketler Grubu’nun AristaBomonti Business ile hayata geçirdiği ulaşılabilir maliyetine lüks kavramı ARLUXIA Home Office’de mülk sahibi olanların da yaşayacağı bir ayrıcalık. ARLUXIA Home Office projesinin en önemli özelliği, kar amacı gütmeden, maliyetine yapılan toplu alım mantığıyla müşterilerine daha uygun fiyatlı hizmetler sunmak.

444 40 88

http://www.arluxia.com/