19 / 04 / 2024

Arma Business Life Kurtköy'de 1.370 lira peşinatla home ofis!

Arma Business Life Kurtköy'de 1.370 lira peşinatla home ofis!

Homeofislerin fiyatının 137 bin liradan başladığı ARMA Business&Life’ta doğru yatırıma ilk adımı atmak için yüzde 1 peşinat yatırmak yeterli


Okkalar İnşaat, gelecek için iyi bir yatırım yapmak isteyenlere Pendik Kurtköy’de doğru lokasyon, doğru zamanlama, uygun fiyat ve yüksek yatırım değeri seçeneklerini bünyesinde barındıran ARMA Business&Life homeofis projesi ile iddialı bir yatırım aracı sunuyor. Üstelik firma ppeşinat yetersizliği nedeniyle yatırım kararlarını ertelemek zorunda kalanları da ‘peşinat teslimde’ uygulaması ile rahatlatıyor.


Homeofislerin fiyatının 137 bin liradan başladığı ARMA Business&Life’ta doğru yatırıma ilk adımı atmak için yüzde 1 peşinat yatırmak yeterli. Okkalar İnşaat kalan yüzde 24’lük peşinatı, projenin teslim tarihi olan Aralık 2013 tarihine öteliyor. 


Ø Müşteri kendi ödeme planını kendi yapıyor, yatırımın faiz maliyetini sıfırlıyor…


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hemen yanında yer alan ARMA Business&Life’ta yatırımın maliyeti de Okkalar İnşaat’ın finansal gücü ile sıfırlanıyor. Kısa süreli ve faizsiz ödeme yapmak isteyenlere kendi bünyesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapan firmanın, alıcılara sunduğu özel ödeme imkanları bununla da sınırlı değil. Taksit sayısını müşteri belirleyebiliyor veya ara ödemeli sistem ile taksit tutarları düşük tutulabiliyor. Okkalar İnşaat’ın ARMA Business&Life’ta sunduğu imkanlar çerçevesinde ödeme modeline alıcı kendisi karar veriyor. 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, ARMA Business&Life’ın yatırımcılar için sunduğu cazip fırsatları şu sözlerle özetliyor: 


“Doğru lokasyon: Kurtköy Pendik, Yeni İstanbul’un kurulduğu yer. Bölge hızla gelişmekte olup talepler karma ve dinamik bir yapıya dönüşüyor. Homeofisler bu ihtiyacı hedefliyor. 


Doğru proje karması: ARMA Business&Life, iş ve konut yaşamının birlikte kullanılabileceği esnek yapısı ile doğru proje karması...


Doğu zamanlama: Gayrimenkul yatırımı, fiyatlar artmadan, ilk aşamada yapıldığında daha kârlıdır. Şimdi doğru bir zaman…


Doğru fiyat: Kurtköy Pendik bölgesinin en hesaplı homeofis fiyatlarını sunuyoruz.”


Ø Peşin ödemeye yüzde 10 indirim…


Stüdyolardan 3+1 dairelere kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu ARMA Business&Life projesinde 264 homeofis yer alıyor. Teslimatın Aralık 2013’de yapılacağı proje 14 bin metrekarelik alana kuruluyor. Bu alanın 11 bin metrekaresi ise yeşil alandan oluşuyor. 30 milyon liralık yatırımla yapılan ARMA Business&Life’ta metrekare birim fiyatları 2 bin 200 lira ile 3 bin 100 lira aralığında değişiyor. Projede peşin ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Ø Kurtköy ARMA Business&Life’ta yok yok!..


ü Açık ve kapalı yüzme havuzu


ü Fitness salonu 


ü Toplantı ve konferans salonu 


ü Tenis kortu


ü Kapalı otopark 


ü Voleybol sahası 


ü Basketbol sahası


ü Yürüyüş yolu


ü Sauna


ü Buhar odası


ü Hamam


ü Kuru temizleme


ü Resepsiyon


ü Güvenlik


ü Şelale ve süs havuzu


ü Çocuk bakım odası


ARMA Business&Life hakkında 


Büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız birimden oluşan proje, Kurtköy bölgesinin işlek caddesinde bulunuyor. Proje çalışma hayatına farklı bir dokunuş getirecek olup, site dışına çıkmadan bütün sosyal ihtiyaçların giderilebileceği bir konseptte hazırlanıyor. 


14 bin metrekare arsa, 30 bin metrekare inşaat alanına sahip ARMA Business&Life, sadece 3 bin metrekarelik taban alanı üzerine inşa ediliyor. 11 bin metrekarelik alanı ise yeşil alan olarak bırakılan çevre dostu proje, Viaport Alışveriş Merkezi’ne 3,5 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalanı’na 2 km, Teknopark’a 1,5 km, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 km, TEM otoyoluna 4 km, E-5 otoyoluna 7,5 km, tren istasyonuna 8,5 km, Pendik Marina’ya ve deniz ulaşımına 9 km mesafede. 


ARMA Business&Life projesinde net 3 metre kat yüksekliğine sahip home-ofisler ferah ve rahat bir ortam sağlıyor.