28 / 03 / 2024

Beyazıt Öztürk evini 8 bin 500 dolara kiraya verecek!

 Beyazıt Öztürk evini 8 bin 500 dolara kiraya verecek!

Ünlüler sitesinin sakinlerinden Beyaz, burayı terk etmeye karar vermiş ve villasını yaklaşık bir yıl önce 3 milyon 250 bin dolara satışa çıkarmış


Sitenin adı ‘Saklı Koru’ ama saklısı gizlisi kalmadı bizim ünlüler sayesinde. Bahçeköy’deki bu cennet mekân önce Ajda Pekkan’ın villasıyla gündeme gelmişti. Sonra Demet Akbağ, Emre Belözoğlu, Gülben Ergen, Beyaz derken namı yürüdü Saklı Koru’nun.


Dün sabah erken saatlerde kapı çalındı. Bir baktım Rin Tin Tin, sırtında bir havlu, ter içinde... “Bu ne hal?” dedim. Meğer sabah koşusundan geliyormuş. “Saklı Koru’dan buraya kadar koştum” dedi. “Bir taksiye binseydin” diye espri yapmaya çalıştım. “Köpekleri almıyorlar ki abi” diye hırladı. Sonra halının üzerine kıvrıldı, başladı anlatmaya.


Ünlüler sitesinin sakinlerinden Beyaz, burayı terk etmeye karar vermiş ve villasını yaklaşık bir yıl önce 3 milyon 250 bin dolara satışa çıkarmış. Öyle hemen alıcı bulunmuyor tabii. Bunun üzerine evi kiraya vermeye karar vermiş, 8 bin 500 dolar aylık istiyormuş. “Neden yahu? Cennet gibi yer” dedim. “Çok sıkılıyormuş abi” dedi Rin Tin Tin... 


Gülben de siteden İstinye Park Evleri’ne taşındıktan sonra, kendini çok yalnız hissediyormuş Beyazıt. “Koca evde tek başınayım, koltuğun kenarına kıvrılıp oturuyorum. Geceleri de yatağın bir köşesine çekilip uyuyorum” diyormuş. 


Şöhret, para ne kadar gani olursa olsun yalnızlık başa bela tabii... Baş göz edelim artık Beyazıt’ı, o da çoluğa çocuğa karışsın; zamanı gelmiştir.

Gazete Habertürk