26 / 04 / 2024

Boutique Yalı Daireleri 350 bin dolar!

 Boutique Yalı Daireleri 350 bin dolar!

Yaklaşık bir ay önce satışa çıkan Vita Nova ‘Boutique Yalı Daireleri’ büyük ilgi görüyor. Bodrum’da dört mevsim residence keyfi sürmek için tasarlanan dairelerin yüzde 90’ı sahiplerini buldu...


‘Yeniden doğuş’ anlamı taşıyan Vita Nova projesinin ilk fazı olan Boutique Yalı Daireleri , Bodrum’da dört mevsim residence keyfi sürmek isteyenler için tasarlandı. Satışa çıktığı günden bu yana yüzde 90’ı satılan Boutique Yalı Daireleri’nin fiyatları 350 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değişiyor. 


Konforlu residans yaşamı için tüm detaylar düşünüldü


Konforlu bir residans yaşamı için tüm detayların düşünüldüğü  Boutique Yalı Daireleri’nde akıllı ev sistemlerinin yanı sıra resepsiyon, konsiyaj, teknik servis, bahçıvan servisi, bahçe bakımı, güvenlik, kapalı otopark, housekeeping hizmetleri, evlere restoran ve market servisi, davetlerde catering servisi, havaalanı ulaşım servisi, tekne ile shuttle servis, hızlı internet gibi hizmetleri sunuluyor. 



Örnek dairelerin dekorasyonu Thanx-Co’dan


Projesi Iraz Kutlar tarafından yapılan Boutique Yalı Daireleri’nde örnek dairelerin iç dekorasyonunu ise Zeynep Ilıcalı ve Melda Aksu tarafından kurulan Thanx- Co imzası taşıyor.