19 / 04 / 2024

Bursa Güzelbiryer 2. etapta 167 bin TL'ye! Vade farksız, 1 yıl ertelemeli peşinatla!

Bursa Güzelbiryer 2. etapta 167 bin TL'ye! Vade farksız, 1 yıl ertelemeli peşinatla!

Bursa'nın en seçkin konut projesine imza atan Koray İnşaat'ın cazip ödeme seçenekleri sunduğu Bursa Güzelbiryer 2'nci etabının satışlarına Bursalılar büyük ilgi gösteriyor.  Projedeki konutların fiyatları 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor..


İlk etaptaki 128 konutun Mayıs 2010 tarihinde sahiplerine teslim edildiği Güzelbiryer'in 2'nci etabında satışa sunulan 79 konut yıl sonuna kalmadan sahiplerine teslim edilecek.

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan, iş binaları ve konut sektörüne yönelik büyük projeleriyle sektörde kalite ve güvenin simgesi olan Koray İnşaat'ın Bursa'daki özel konut projesi “Güzelbiryer”in 2'nci etap satışları tüm hızıyla devam ediyor. Bursalıların büyük beğenisini kazanan projenin yeni etabında, 79 konut yer alıyor.

Bursa'daki prestij projesinin 128 konuttan oluşan ilk etabını, söz verdiği üzere Mayıs 2010 tarihinde teslim eden Koray İnşaat, o tarihten bu yana sitede renkli bir yaşamın sürdüğü Bursa GüzelBirYer'in 2'nci etap konutlarını da yıl sonuna kalmadan sahiplerine teslim edecek.
Yıllardır birbirinden seçkin projeler inşa eden Koray, markasının sahip olduğu kalite, estetik ve güveni her bir projesine yansıtmayı başaran bir şirket. Türkiye'nin en seçkin konut projeleri arasında gösterilen pek çok projenin altında Koray imzası bulunuyor. İstanbul Kasaba, Elit Residence, İstanbul - İstanbul, Eliyeşil Villaları, Vaniköy Villaları, Andiçen Villaları, Fenerbahçe Koru Sitesi, Kalamış Koru Sitesi, Belvü Sitesi, Göçek Marina Resort Villaları ve Eskişehir Natura Evleri gibi prestijli konut projeleri Koray İnşaat imzası taşıyor.

“Bursalıları, en beğenilen projede gerçek komşuluğa davet ediyoruz”
Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, “Bursa Güzelbiryer” projesinin, kentin en prestijli konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, ilk günden bu yana projeye gösterilen ilginin de bunu ortaya koyduğunu söyledi. Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bursalılar, ‘Güzelbiryer'i çok beğendiler. Hatta Selas Turkey adlı bağımsız bir araştırma şirketi tarafından Bursa özelindeki konut projelerinin beğenisine yönelik Mayıs 2011 tarihinde yapılan araştırmada, Bursalıların en beğendiği konut projesi olarak belirlendi. Sitedeki renkli yaşam, pek çoğumuzun özlemini çektiği sıcak komşuluk ilişkileri, yüzde 73'ü yeşil alana ayrılmış tamamı dört katlı bloklardan oluşan mimari yapısıyla, bahçe düzenlemesi ve peyzajıyla, çocuklar için oyun alanlarıyla, kente yakın ama kent karmaşasından uzak lokasyonuyla, projeye ilgi beklediğimizin ötesine geçti. Bu ilgi nedeniyle, küresel krizin etkisinin en yoğun yaşandığı bir dönemde satışa sunmamıza rağmen ilk etapta yer alan 128 konutun tamamına yakını tükendi. Güzelbiryer Bursa'da konutta kalitenin simgesi haline geldi.”

Güzelbiryer projesinin yatırım değerinin de oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Pusat, “Koray İnşaat olarak projelerimize yatırım yapanlara kazandırma geleneğimizi Güzelbiryer'de de sürdürdük. Birinci etaptaki daire sahipleri, dünyanın yaşadığı en büyük ekonomik krize rağmen daha şimdiden %35'i aşan kazançlar sağladılar” dedi.

Toplam 120 bin metrekare üzerine inşa edilmekte olan Bursa Güzelbiryer projesi tamamlandığında yaklaşık 750 konuttan oluşacak. 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı tipte konut bulunan projede binalar 4 katlı olarak inşa ediliyor.

Projedeki 1+1'lerin fiyatları 167 bin TL'den; 2+1'lerin fiyatları 275 bin TL'den; 3+1'lerin fiyatları 405 bin TL'den; 4+1'lerin fiyatları 518 bin TL'den; bahçe dublekslerin  fiyatları 505 bin  TL'den ve çatı teraslıların fiyatları ise 797 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

2'nci etap konutlarının satışına, cazip ödeme seçenekleri içeren büyük bir kampanyayla başladıklarını ifade eden Pusat, “‘Güzelbiryer'de yaşamak veya yatırım amaçlı konut satın almak isteyen Bursalılara, maksimum kolaylığı ve avantajı sağlamaya gayret ettik” dedi.  Pusat, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Vakıfbank'la da işbirliği yaptıklarını belirterek, ödeme seçeneklerine ilişkin olarak şu bilgileri verdi:

“Satış kampanyamızı planlarken, Güzelbiryer'de oturmak isteyebilecek herkesin ekonomik koşullarını dikkate alan farklı ödeme seçenekleri hazırladık. Bu ödeme seçenekleri içinde, hiç peşinatsız ödeme seçeneği, vade farksız ödeme seçeneği, peşinatı 1 yıl erteleme seçeneği, yüzde 25'i peşin, vade farksız, 48 ay vadeli ödeme seçeneği gibi seçenekler bulunuyor. Peşin ödeme durumlarına göre farklı vade ve ödeme seçenekleri de sunuyoruz.”

Yüzde 73'ü yeşil alan olan, özel peyzajı, Uludağ manzaralı terasları, çocukların fiziki ve zeka gelişimine uygun oyun parkları, geniş imkanlar sunan sosyal tesisleri gibi özellikleriyle gerçek anlamda bir yaşam alanı sunan projenin, yaklaşık 175 milyon liralık yatırımla tamamlanması öngörülüyor.

www.guzelbiryer.com
0224 242 66 00

Güzelbiryer'den görüntüler için tıklayın...

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri