20 / 04 / 2024

Dumankaya Konsept Halkalı ön satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Dumankaya Konsept Halkalı ön satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin 300 TL'ye!

Dumankaya'nın Halkalı'da hayata geçireceği konut projesi Dumankaya Konsept toplamda 793 adet rezidans ve 20 adet villadan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 300 TL olarak belirlendi...


Dumankaya İnşaat, 17 Ağustos 2011 Çarşamba akşamı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen ve emlak editörleri ile bir araya geldiği iftar yemeğinde, Halkalı'da başlayacağı yeni projesi Dumankaya Konsept Halkalı'ya dair detayları paylaştı. Firma; projenin ön satışının yakında başlayacağını duyurdu.

Dumankaya Konsept Halkalı projesi yer alan toplam 793 rezidans daire ve 20 adet villa kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak. Projede 1+1 daireler 55–65 metrekare, 2+1 daireler 90–130 metrekare, 3+1 daireler 118–175 metrekare ve 4+1 daireler 160–175 metrekare büyüklükleri arasında değişen farklı seçenekler ile sunulacak. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatlarının 2 bin 300 TL'den başlayacağı planlanıyor. Ön satış döneminde konut alan müşterilere ise yüzde 10'luk oranda bir indirim sağlanacak.

Toplantıda Dumankaya Konsept Halkalı yatırımına dair bilgiler veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili olarak, “Kısa süre içinde inşasına başlayacağımız Halkalı'da ki yeni projemiz ile Avrupa Yakası'ndaki yatırımlarımıza devam ediyor ve sağlamlaştırıyoruz. 250 milyon TL yatırım değerine sahip bu projemiz ile Avrupa yakasındaki tüketicilere bir adım daha yaklaşmış olacağız. 48 yıldır Dumankaya olarak sahip olduğumuz tecrübe ile yeni geliştirdiğimiz her projede kente kimlik katan yaşam alanları geliştirme misyonu ile hareket ettik. Bu doğrultuda projelerimizde her zaman farklılıklar olması ve bulunduğu bölgenin çehresini değiştirme de katkıda bulunması bizim için çok önemli. Bu yeni projemizde de sunacağımız sosyal imkanlar ve projemizin özel mimarisi ile bu sefer de Dumankaya İnşaat farkını Halkalı'da yaşatacağız” dedi.

Dumankaya İnşaat'ın 2011 yatırımlarına ve gelecek hedeflerine dair konuşan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, “2011 yılı kapsamında planladığımız bütün yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederken, vaad ettiğimiz sürede bitirdiğimiz projelerimizde daire teslimlerini gerçekleştiriyoruz. Her zaman insanların ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği projelerle onların karşısına çıkmak için çaba sarfediyoruz. Hatta bu çabalarımızı daha öteye taşıyarak şuan da belki gereksinim duymadıkları ama ileride mutlaka eksikliğini hissedecekleri sosyal donatıları, teknik imkanları da onlar talep etmeden kendilerine sunuyoruz. 2011 yılının ikinci yarısında başlayacağımız ilk projemizin detaylarını ilk defa sizinle paylaşıyor olmaktan ve projemizin ön satışlarına kısa bir süre içinde başlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sınırlı süre için ön satış fiyatlarımız ortalama 2.300 TL olacak. Ön satış döneminde konut satın alan müşterilerimiz %10 fiyat avantajından faydalanmış olacaklar.  2011 yılına teslimler ve yeni proje lansmanları ile hızlı bir giriş yaptık ve aynı hızda devam ediyoruz, yatırımlarımızı hız kesmeden hedeflerimize uygun bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

444 7 222

http://www.dumankaya.com

Dumankaya Konsept projesinin görselleri için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler