24 / 04 / 2024

Izmir yatırımları

Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen İzmir’deki Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

Ahmet Küçükbay: "İzmir'in en yüksek binasını biz yapacağız''

Küçükbay Yağ Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay bu yıl temelini atacakları "By Towers" projesinden söz eden Küçükbay "İzmir'in en yüksek binasını biz yapacağız'' dedi.

İzmir'de 3 bin 676 yapı ve 10 bin konut 'riskli' ilan edildi!

İzmir'de iki yıl içinde 1144 hektarlık alan, 3 bin 676 yapı ve 10 bin civarında konut riskli olarak ilan edildi. 920 riskli yapı da yıkıldı.İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, “Şu anda çalışmalar devam ediyor. Kentsel dönüşüm gerçekleştiğinde İzmir’de her yıl 30 bin konut yapılacak.

İzmir'e 5 yılda 20 milyar liralık yatırım yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2015-2019 Stratejik Planı'na göre kente gelecek 5 yıllık dönemde 20 milyar liralık yatırım yapılması öngörülüyor.

İzmir'de çevreye son 10 yılda 4.1 milyar liralık yatırım yapıldı!

Proje ve yatırımlarında “çevre” faktörüne azami özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yerel yönetimlere örnek çok önemli yatırımlara imza attı. Bunlardan en önemlisi, çevre yerleşimlerde ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri oldu...

Ekrem Demirtaş: İzmir yatırım sırasında ilk 10'da bile yok!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in yatırım konusunda Malatya ve Adana'nın gerisine düştüğünü belirterek, "Yatırım sırasında ilk 10'da bile yokuz. Yatırımcıyı çekmeliyiz" dedi.

Ender Yorgancılar Alman yatırımcıları İzmir'e davet etti!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, "İzmir ile Almanya arasında ticaret hacmimiz 2 milyar dolar. Hedefimiz karşılıklı iş birliği ile ticaret hacmini geliştirmek" diye konuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, örnek çevre projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'ye örnek çevre projeleriyle dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2004-2013 yılları arasında yaklaşık 3 milyar 666 milyon liralık çevre yatırımı yaptı. Belediye 10 yılda çok önemli yatırımlara imza attı.

İzmir'e yapılan yatırımlar 16 milyara ulaşacak!

Vali Toprak, geçen hafta açtığı twitter hesabından 2 mesaj atarak kente 10 yılda 11 milyar liralık yatırım yapıldığını ve devam eden projeler tamamlandığında bunun 16 milyara ulaşacağını duyurdu.

Binali Yıldırım: İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Efendim burası İzmir, burası bizim kalemiz.'' Hadi ordan. İzmir'in tek kalesi var Kadifekale. İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz" dedi.

Nesrin Ulema: İzmir'e toplamda 21 milyar TL yatırım yapıldı!

Nesrin Ulema, "İzmir’e 11 yılda bakanlıkların 15.8 milyar liralık yatırım yaptığını, İller Bankası aracılığıyla da belediyelere 5.5 milyar liralık kaynak aktarıldığını toplamda 21 milyar TL yatırım yapıldığını "söyledi.

İlker Aycı: Ege kentlerinde ilgi arttı!

Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı Başkanı İlker Aycı, Türkiye ’nin Marmara ’dan ibaret görülmediğini ve Manisa, Balıkesir, İzmir gibi Ege kentlerini de ilginin arttığını dile getirdi..