29 / 03 / 2024

Elysium Suites Rixos Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Elysium Suites Rixos Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Elysium Suites Taksim'deki konutların metrekare birim fiyatları 6 bin ila 9 bin dolar arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar dilenirse kiraya da veriliyor...


 Ofton İnşaat'ın yapımını üstlendiği ve Rixos Hotel Group'un işlettiği Rixos Elysium “Suites”  Taksim satışlarında sona yaklaşılıyor.

Rixos Elysium Suites Taksim'deki 80-180 metrekarelerdeki 1+1 dubleks loft tipi suitler, Türkiye'de bir ilk olan bir işletme modeli sayesinde, istenirse Rixos tarafından günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak kiraya verilebiliyor. Proje kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 6 bin dolar ile 9 bin dolar arasında değişiyor.

Şehir merkezlerinde konforlu yaşam alanları sunan Ofton İnşaat'ın yapımını üstlendiği ve Rixos Hotel Group'un işlettiği Rixos Elysium “Suites”  Taksim'deki suitlerin satışında sona yaklaşılıyor.  21 kattan oluşan yapı, 80 m2 ile 180 m2 arasında değişen 140 adet 1+1 dubleks loft tipi süitten oluşuyor. Rixos Elysium “Suites” Taksim bünyesinde; güvenlik, oda servisi, resepsiyon, danışma, otopark ve vale gibi 5 yıldızlı standart hizmetlerin yanı sıra, profesyonel bir SPA ve fitness merkezi, Lübnan ve dünya mutfağının lezzetlerini sunan A'la Carte Restoran, Lounge Bar bulunuyor.

Konumu itibarıyla kültürden sanata, ticaretten eğlenceye şehir yaşamının tüm gerekliliklerinin merkezinde yer alan Rixos Elysium “Suites”  Taksim, modern yerleşim alanının az sayıda olduğu bu bölge için önemli bir katma değer sağlıyor. Rixos Elysium “Suites”,  modern teknolojinin tüm imkânlarını barındırırken, iç mimarisi açısından da Beyoğlu'nun klasik atmosferine ve doğal dokusuna uyumluluk gösteriyor.  

Özel konumunun yanı sıra, Türkiye'de de bir ilke imza atması açısından son derece önemli bir proje olan Rixos Elysium “Suites”  Taksim, yatırımcılarına başka hiçbir emlak yatırımında sahip olamayacakları kazanç modelleri sağlıyor. Rixos Elysium “Suites”  Taksim'den suit satın alacak olan kişiler isterlerse 100-180 metrekarelerdeki 1+1 dubleks loft tipi suitlerde yaşamayı tercih edebilecekleri gibi, suitlerini Rixos'un işletmesinde günlük, haftalık, aylık, yıllık şekilde kiraya verebiliyor. Bu sayede orta vadede yatırımın karşılığı geri alınabilirken, uzun vadede de yüksek kârlılık fırsatı yakalanabiliyor.

0212 291 17 61

http://www.rixostaksim.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com