29 / 03 / 2024

Esenyurt Rüya Konakları'nda Aralık'ta yaşam başlayacak!

 Esenyurt Rüya Konakları'nda Aralık'ta yaşam başlayacak!

Teslimlerinin önümüzdeki Aralık ayında yapılacağı Rüya konakları kapsamında birçok sosyal alan ve büyüklüklerinin 42 metrekare ilâ 135 metrekare arasında değişen evlerde muhteşem bir boğaz manzarası hakim...


Rüya Konakları, Esenyurt-Beylikdüzü'nde yükselen bir proje. Yapımcı firmasının Pusula İnşaat olduğu Rüya konakları projesi kapsamında 450 adet konut bulunuyor. Yapımına Eylül 2010'da başlanan Beylikdüzü Rüya Evleri'nde inşaat ve satış aynı anda devam etmekte. Şehrin göbeğinde doğayla başbaşa lüks ve konforlu bir hayat vaadeden Rüya konakları projesi, 18 adet mağazayı da içinde barındırıyor. Proje kapsamında ayrıca 18 adet kiralamaya müsait konut ve mağaza bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projenin yüzde 60'ı yeşil alanlara ayrılmış durumda.Kapalı ve açık otoparklarının bulunduğu Pusula Rüya Konakları'nın teslimlerinin Aralık 2012'de yapılacağı biliniyor.


Rüya Konakları'nda yaşam!


Boğaz manzarasıyla dikkat çeken Rüya Evleri'nde bilardo salonu, camii, buhar odası, bowling salonu, açık alan satranç platformu, açık çocuk parkı, fitness center, futbol sahası, koşu parkı, kuaför, kütüphane, koşu parkuru ve kreşler yer alıyor. Ayrıca lunapark ve çeşitli mağazalar da bulunuyor.


Rüya Konakları projesi kapsamında konutların büyüklükleri 42 metrekare ilâ 135 metrekare arasında değişiyor.


0212 855 28 28

www.pusulainsaat.com