19 / 03 / 2024

Eurotolia Büyükçekmece Panorama Evleri'nde 270 bin liraya!

 Eurotolia Büyükçekmece Panorama Evleri'nde 270 bin liraya!

Depreme karşı özel teknoloji ile inşa edilen EUROTOLIA Büyükçekmece Panorama Evleri, geniş açısıyla deniz ve gölün dinginleştiren büyüsünü evinize getirecek


İstanbul’un hızla yükselen değeri, şehrin deniz kenarında büyüyen ilçesi Büyükçekmece’de, depreme karşı özel olarak projelendirilerek, TURCO İnşaat tarafından hayata geçirilen EUROTOLIA Büyükçekmece Panorama Evleri, lüks ve konforu bölgeye taşıyor. Deniz ve gölü, geniş açısı ile salonunuza kadar taşıyan EUROTOLIA Büyükçekmece Panorama Evleri,  95 m² ile 188 m² aralığında 4 + 1 dubleks daireler, 3 + 1 dubleks ve 2 +1 daire seçenekleri, geniş yeşil ve sosyal alanları ile farklı bir hayat yaratacak. 2014’de Şubat ayında teslim edilecek olan dairelere 120 ay vadeli, düşük faiz oranları ile sahip olabileceksiniz.

TÜYAP Fuar Merkezi, Kültürpark ve Aqua Marine Su Oyunları gibi merkezlere komşu olan, E5, metrobüs son durak ve TÜYAP’a 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan EUROTOLIA Projesi, Yeşilköy Havaalanı’na 15 dakika, TEM Hadımköy gişelerine ise 10 dakika uzaklıkta. Özel mimarı ve lüks-konforlu tasarımla inşa edilen, butik 36 konuttan oluşan proje, yoğun iş dünyası için, doğayla iç içe yeni bir yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Deprem şartnamesine tam uygunluğunun da ötesinde, sağlam ve dayanıklı radye temel, ekstra bodrum kat, yüksek dayanıma sahip C30 betonu ve nervürlü çelik kullanımı ile özel olarak projelendirilen ve inşa edilen EUROTOLIA Projesi’nde, hafif yapı malzemeleri kullanarak güvenlik en üst düzeyde tutuluyor.

Hem göl hem deniz manzarası keyfİ

Büyükçekmece’de yamaç üzerinde arazinin doğal eğimi kullanılarak ve yapı-topoğrafya ilişkisi göz önünde tutularak konumlandırılmış olan EUROTOLIA projesi, birbirinin manzarasına engel olmayan bloklardan oluşuyor. Özgün, yaratıcı, doğaya saygılı ve kullanıcı odaklı bir tasarım konsepti ile yükselen proje, göl ve deniz manzarasının yanı sıra, içinde yer aldığı yüzde 70 yeşil alanı ile doğayla bütün bir yaşam sunuyor.

İhtiyacınıza uygun daire ve konum seçenekleri

Aynı birim içinde, her birey için konforlu alanların oluşturulduğu, farklı sosyal ihtiyaçların karşılandığı EUROTOLIA projesinde yer alan daireler, her ihtiyaca, beklentilere ve zevke hitap eden farklı seçenekler sunuyor. Alt dublekslerde bahçe, üst dublekslerde teras keyfi sunan, blok içinde ve dışında oluşturulan yeşil alanları ile modern ve dingin bir yaşam alanı olanağına sahip konsepti ile farklılaşan EUROTOLIA Projesi’nde, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, her site sakini için en az bir araçlık açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar yaşam donatılarından sadece bir kaçı. 

Eurotolia’da, en küçüğü 95 m², en büyüğü ise 188 m² olan toplam 36 daire yer alıyor. 4 + 1 dubleks daireler, 3 + 1 dubleks daireler ve 2 +1 daire tipleri seçme imkanı sunuyor.  

Hem huzurunuza hem de geleceğe yatırım yapın

2012 Ağustos ayı itibariyle satışa çıkan ve 2014 yılının Şubat ayında teslimi yapılacak olan projede, 

4 + 1 dubleks daireler 465.000 TL’den, 3 + 1 dubleks daireler 445.000TL’den ve 2 +1 daireler 270.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bölgesel ve mimari özellikleri ile bölgenin yatırım fırsatı olarak da konumlandırılan projede, farklı ödeme seçenekleri ve uygun faiz oranları ile 120 aya kadar uzanan Garanti Bankası Konut Kredisi kullanılabiliyor. 


www.eurotolia.com.tr  

0212 882 65 00 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler