20 / 04 / 2024

Fly Garden Residence projesi geliyor!

Fly Garden Residence projesi geliyor!

    Fly Garden Residence projesi Beylikdüzü Esenyurt’ ta İnnovia 2 projesinin yanında inşa edilecek


 

 

 

Uçarlar Yapı İnşaat yeni bir projeye başlıyor. ‘Fly Garden Residecne’ ismi verilen proje Beylikdüzü Esenyurt’ta, E-5’e ve metrobüse 5 dakika mesafede gerçekleştirilecek. Eğitim kurumları, sağlık merkezleri ve en gözde alışveriş merkezlerinin yakınında bulunacak olan Fly Garden Residence projesi Innovia 2 projesi ile aynı adada inşa edilecek. 6 bin 136 metrekare arsaya kurulacak olan Fly Garden Residence projesinde 19 katlı iki blok bulunuyor. Blokların taban oturumu ise 1.250 metrekare.

 

Fly Garden Residence projesi toplam 324 daireden meydana geliyor. Alt katlar alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Gezi alanları, kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, sauna gibi sosyal alanların yer aldığı Fly Garden Residence projesinde ayrıca alt katta iki adet kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunuyor.

Fly Garden Residence projesinden 20 Nisan’a kadar ev alanlar uygun fiyat avantajlarından faydalanabilecek. Müşterilere arsadan pay verilecek ve arsa payı tapuları 20-25 Nisan arasında teslim edilecek. 3+1 ev alanlara 50 metrekare, 2+1 ev alanlara 40 metrekare, 1+1 ev alanlara 25 metrekare arsa payı verilecek. Kat irtifak seviyesine gelindiğinde bu tapular iptal edilecek ve daire tapuları müşterilere teslim edilecek.

Stüdyo dairelerin satışının tamamlandığı Fly Garden Residence projesinde 1+1 evler 63 metrekare, 2+1 evler 113 metrekare, 3+1 evler 138 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat Temmuz – Ağustos gibi başlayacak. 24 ayda teslim edilmesi planlanan Fly Garden Residence projesinde teslimat sürecine 6 ay da opsiyon eklenecek.

Fly Garden Residence projesinde fitness salonu, sauna, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve basketbol voleybol sahası bulunuyor. Fly Garden Residence projesi E5 metrobüse 5 dakika, Migros, Torium, Beylicium, Marmara Forum ve Perla Vista AVM’ye 5 dakika mesafede yer alıyor.

UÇARLAR YAPI GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE İNŞAAT LTD. ŞTİ.

Cumhuriyet Mh. Atatürk Bulv. Bey City Residence A Blok No: 3 Kat: 7/49 Beylikdüzü/İstanbul

T: 0212 872 29 60

F: 0212 872 29 61

www.ucarlaryapi.com.tr

[email protected]

www.flygarden.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler