25 / 04 / 2024

Fuaye Süreyyapaşa Konutları satışa çıkıyor!

Fuaye Süreyyapaşa Konutları satışa çıkıyor!

106 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulacak olan Fuaye Süreyyapaşa Projesi, estetik bir mimariye sahip. Projede yer alan bloklar birbirinin önünü kapatmayacak şekilde dizayn edildi


Yılmaz İnşaat projesi olarak Maltepe Süreyyapaşa'da hayata geçirilen Fuaye Süreyyapaşa Projesi, önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak.

İstanbul Anadolu yakasının son dönemlerde konut projeleri ile göze çarpan bölgesi olan Maltepe Süreyyapaşa'da inşa edilen proje bölgedeki diğer kaliteli projeler arasında yerini alıyor.

106 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulacak olan Fuaye Süreyyapaşa Projesi, estetik bir mimariye sahip. Projede yer alan bloklar birbirinin önünü kapatmayacak şekilde dizayn edildi.

90 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fuaye Süreyyapaşa'da 9 adet 4 katlı, 7 adet 5 katlı, 10 adet 6 katlı blok ve 2 adet yüksek katlı bina yer alıyor.

Fuaye Süreyyapaşa Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi konutların yanı sıra bahçeli, teraslı ve kat bahçeli konutlarda inşa edilecek.

Adalar manzarasına sahip olan Fuaye Süreyyapaşa Projesi'ne komşu olan en yakın projeler ise Maltepe KİPTAŞ Konutları, Nar City ve Nish Adalar.

Fuaye Süreyyapaşa Konutları E-5 Karayolu'na 2,5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre, Bostancı İDO İskelesi'ne 7 kilometre mesafede konumlanıyor.

Ulaşım açısından da büyük avantajlara sahip olan Fuaye Süreyyapaşa Konutları'nın büyük bir kısmıda peyzaj alanına ayrılmış durumda.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com