26 / 04 / 2024

Aktaş Holding'in 2023 hedefi dünya liderliği!

Aktaş Holding'in 2023 hedefi dünya liderliği!

Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor...


Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor.


Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise 3'üncü büyük firması olan Aktaş Holding, 2023 yılında dünya liderliğini hedefliyor. Türkiye, Brezilya, Bulgaristan, Çin ve Almanya'daki üretim tesislerinin yanı sıra, 5 yıl önce giriş yaptığı Kuzey Amerika'da elde ettiği başarı, Aktaş Holding'i 2023 hedefine adım adım yaklaştırıyor. Otomotiv sanayisi için hava süspansiyon körüğü üreten Aktaş Holding, dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, dünyanın en rekabetçi pazarı olan Kuzey Amerika'da en çok tercih edilen marka konumuna geldiklerini söyledi. Kuzey Amerika'nın dört bir yanına satış yaptıklarını ve hızla büyüdüklerini ifade eden Erol, "Bu elbette ki hem ülke hem de bizim için son derece gurur verici. Dünya lideri olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, sağlam adımlarla devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 


ABD'DE YATIRIM YAPTI

Beş yıl önce ABD ve Kanada'yı hedef pazarlar olarak belirleyip yatırım yaptıklarını söyleyen Erol, şöyle devam etti: "Şikago'daki lojistik merkezimizle birlikte, bölgede 170'ten fazla ürünle pazarın tüm taleplerini karşılıyoruz. Bölgedeki karayolu taşımacılığında geçiş noktalarından birindeyiz. En önemli hedefimiz sürekliliği sağlamak."


Ufuk Sandık/Sabah