18 / 04 / 2024

Bimeks 107. mağazasını Osmaniye'de açtı!

 Bimeks 107. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Bimeks, Türkiye genelindeki 107. mağazasını Osmaniye'de törenle hizmete açtı. Büyük indirimler ile açılışı gerçekleşen mağazanın açılış törenine, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise iş ortağı Ali Eker katıldı...



Bimeks, Türkiye genelindeki 107. mağazasını Osmaniye'de törenle hizmete açtı.


Büyük indirimler ile açılışı gerçekleşen mağazanın açılış törenine, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise iş ortağı Ali Eker katıldı. Eş zamanlı olarak Trabzon Forum mağazasının açılışını Trabzon Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve Trabzonsporlu futbolcuların katılımıyla gerçekleştiren Bimeks, Forum mağazasında metrekare ve ürün çeşidini arttırdı. Saat 10.00 itibariyle alışverişlere başlanan mağazalarda Sony Xperia M cep telefonu 999 TL yerine 549 TL’ye, Samsung 102 ekran televizyon 2099 TL yerine 1399 TL’ye, Apple Ipad mini 1027 TL yerine 699 TL’ye, İndesit çamaşır makinesi 799 TL yerine 599 TL’ye satışa sunulan ürünler arasındaydı.


Binlerce üründe gerçekleşen indirimler ile Bimeks’in "Büyük Açılış"larına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazalarına akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Gerçekleştirdiği satın almalar ve büyüme politikaları ile son dönemlerin gözde şirketi Bimeks, yeni yatırım ortakları ile Türkiye’ye hızlı bir şekilde yayılıyor. Osmaniye merkezde, Türkiye genelindeki 47. Franchise mağazasını açan Bimeks, toplamda 107 mağazaya ulaştı. Osmaniye’nin ilk Bimeks mağazası olma özelliği taşıyan mağaza ile birlikte Bimeks, bulunduğu il sayısını da 51’e yükseltmiş oldu.


Açılışa katılan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar yaptığı konuşmada "Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bimeks olarak aynı hızla büyümeye devam edeceğiz. Bugün itibariyle 51 ile ulaştık ama 2014 sonunda 61-62 ile ulaşacağız. Osmaniye mağazamız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.


Bimeks aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Trabzon ve Osmaniye'de kadın müşterilerine gül dağıttı.



Osmaniye Vizyon