29 / 03 / 2024

Çelik Yapı'nın 2014 hedefi yüzde 10 büyüme!

Çelik Yapı'nın 2014 hedefi yüzde 10 büyüme!

Ciroda 2013 yılı hedeflerini yüzde 25 aştıklarını ve 2012 yılına göre cirolarının yüzde 45 arttığını bildiren Genel Müdür Dr. İbrahim Korkut, 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedeflediklerini söyledi


Ciroda 2013 yılı hedeflerini yüzde 25 aştıklarını ve 2012 yılına göre cirolarının yüzde 45 arttığını bildiren Genel Müdür Dr. İbrahim Korkut, 2014 yılında yüzde 10 büyüme hedeflediklerini söyledi.


Fabrikalar, lojistik, tesisler, 1 ofis binaları, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, terminal binaları, okullar, katlı otoparklar, spor ve sergi salonları, uçak hangarları gibi anahtar teslim projeler yapan Çelik Yapı, UMO Grup bünyesinde faaliyet gösteriyor. 2013 yılında hedefledikleri ciroyu yüzde 25 aştıklarını bildiren Çelik Yapı Genel Müdürü Dr. İbrahim Korkut, "Ciromuz 2012 yılma göre yüzde 45 arttı. Sadece endüstriyel tesis ve lojistik tesis inşaatları için firmamızın mevcut yıllık üretim kapasitesi ortalama 100 bin metrekare ve 50 milyon dolar" dedi. 


Bu yıl ise geçen yıla göre yüzde 10 büyüme hedeflediklerini ifade eden Korkut, süregelen projelerini "Firmamız şu anda geçen yıl başlayan iki adet endüstriyel tesis inşaatına devam etmekte olup, bir projeye de bu yılbaşında başladık" şeklinde anlattı. Korkut, 2023 yılında ülkemiz için hedeflenen üretim miktannın, bugünkü miktarın yaklaşık üç katına tekabül ettiğini vurguladı. Korkut, bu artışın gerçekleşebilmesi için mevcut endüstriyel tesis kapasitelerinin, dolayısıyla yatırımlarının da aynı oranda artması gerektiğine işa"Endüstriyel tesis yatırımlarında gelişen yeni trendleri ve teknolojileri takip ederek, projelerimizde uygulamaya özen gösteriyoruz." ret ederek, "Ülke ekonomisi için hedeflenen bu gelişmeye firma olarak ayak uydurmayı, mevcut kapasitemizi üç katma çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 

Korkut, "Firmamız, endüstriyel tesis yatırımı yapacak yatırımcılara proje ve uygulama dahil, 'tasarla-yap' anahtar teslim hizmet sunuyor. Tasarla-yap projelerde yatırımcıya fizibilite çalışmasından projelendirilmesine, yapımından fabrikanın işletmeye açılmasına kadarki tüm süreçte hizmet veriyoruz. 


Bu projelerde yapının mimari, statik, elektrik, mekanik, altyapı gibi tüm tasarımlan kendi bünyemizde yapılıyor" dedi. Tasarla-yap projelerde, fizibilite aşamasında yapı optimizasyon programlar kullanılarak mukayeseli yapı maliyet çalışması yapıldığını ifade eden Korkut, müşterinin kriterlerini sağlayan değişik yapı elemanları kullanılarak üretilen muhtelif yapı tiplerini ve bunların maliyetlerini müşteriye sunarak müşterilerin seçim yapmasına olanak sağladıklarını ifade etti. 


"Projelerimizde son teknolojiyi uyguluyoruz" Çelik Yapı olarak, yüklenicisi oldukları projelerde hedeflerinin, en son teknoloji ve malzemeler kullanarak ekonomi ve hızlılık getiren çözümler üretmek olduğunu aktaran Korkut, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve yüksek kalite anlayışı ile hizmet sunmak, tasarım ve uygulama ile ilgili yürürlükteki standart ve mevzuatlara uyarak kaliteli ve güvenli yapılar ürettiklerini söyledi. 


Endüstriyel tesis yatırımlarında gelişen yeni trendleri ve teknolojileri takip ederek, projelerine uygulamaya özen gösterdiklerinin altını çizen Korkut, "Bunlar arasında kendi eneıjisini üreten sistemler, çevreye atık vermeyi azaltan ve önleyen sistemler, doğal kaynaklatın kullanımını kontrol ve optimize eden sistemler de bulunuyor" diye konuştu.


Dünya



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri