20 / 04 / 2024

Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında başvurular bitti!

 Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında başvurular bitti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Çevre BENİM” sloganıyla çevre ve şehircilik konularında toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu.




Yarışma için başvurular 15 Eylül 2014 tarihinde başladı ve 13 Ekim 2014 tarihinde son buldu. Yarışmaya Türkiye’nin farklı yörelerinden 61 adet eser başvuru yapmış olup, bu eserlerin değerlendirilmesi 22 Ekim 2014 tarihinde yapılacak. Bakanlık yetkilileri, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden oluşan jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 5 adet eser belirlenecek ve Bakanlık internet sitesinden ve “www.tanitimmuzigi.com“ vatandaşların beğenisine sunulacak. Vatandaşların yapacağı oylama sonunda, kazanan eser 5 Kasım 2014 tarihinde kamuoyuna duyurulacak.


Yarışma ile seçilen eserlerin Bakanlık tarafından yürütülen etkinlikler, fuar ve toplantılarda, her türlü dijital ortamda, medya ve reklam çalışmalarında kullanılması planlanıyor.


Yarışmada birinci seçilen esere 25.000 TL, ikinci seçilen esere 10.000 TL ve üçüncü seçilen esere 7.500 TL nakit para ödülü verilecek.