28 / 03 / 2024

Demir İnşaat Dubai’ye Demir Romance ve Demir La Vida’yla gidiyor!

 Demir İnşaat Dubai’ye Demir Romance ve Demir La Vida’yla gidiyor!

Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan Dubai International Property Show (IPS), bu yıl 10’uncu kez kapılarını açıyor. 80 ülkeden çok sayıda firmanın katılacağı fuar, 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştiriliyor...



Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan Dubai International Property Show (IPS), bu yıl 10’uncu kez kapılarını açıyor. 80 ülkeden çok sayıda firmanın katılacağı fuar, 8-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştiriliyor. Fuara Demir İnşaat, aşkı ve aklı buluşturan projesi Demir Romance ve Büyükçekmece’de ön talep topladığı Demir La Vida projesiyle katılıyor.   


Birçok kıtayı buluşturan fuarda Avrupa, Asya-Pasifik, Kuzey ve Güneydoğu Afrika’dan inşaat firmalarının projeleri boy gösteriyor. 20 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Türkiye, Brezilya, Filipinler, Tayland, Fas, Kıbrıs, Mısır ve Kanada gibi farklı kültürlere sahip ülkelerin projeleri ziyaretçilerle buluşuyor.


Türkiye’den sınırlı sayıda katılımın olduğu fuarda Demir İnşaat başı çekiyor. 30 yıllık bilgi ve birikimiyle fuara katılacaklarını kaydeden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Beylikdüzü bölgesinin en eski ve en köklü firmalarından biri olduğumuzu söyleyebiliriz. Geride bıraktığımız 30 yılda İstanbul’a birbirinden prestijli ve nitelikli projeler kazandırdık. Bir önceki projemizin de üzerine katarak, yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Arap Baharı’yla birlikte gayrimenkul sektöründe ılık bir rüzgar estiğini, Mütekabiliyet Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından Türkiye’den yabancı yatırımcıların konut alımının önünün açıldığına dikkat çeken Demir “Türkiye’deki birçok projeden yatırım ve oturum amaçlı daire alan yabancı yatırımcıların sayısı ise her geçen gün artıyor. Bu da ülkemizin ne kadar güvenilir bir yatırım ülkesi olduğunu gözler önüne seriyor. Öte yandan inşasına ve satışına devam ettiğimiz Demir Romance ve  ön talep topladığımız Demir Lavida yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.  Lokasyonu, prestiji, fiyatı ve ulaşım kolaylığı açısından baktığımızda diğer projelerden ayrılıyor” dedi. 


Demir La Vida İlk Kez Sıcak Satışta


Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Dubai Uluslararası Emlak Fuarı’nda, daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi ülkemizi temsil eden Demir İnşaat, fuara birbirinden prestijli projelerle katılıyor.

Bunlardan ilki Beylikdüzü’nün merkezinde konumlandırılan Demir Romance projesİ, 235 milyon TL’lik yatırımıyla tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Akıllı ev teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran Demir Romance’ta toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Proje Kasım 2015’te teslim ediliyor. Büyükçekmece’de konumlandırılan Demir La Vida projesi ise ilk kez sıcak satışa sunuluyor. 449 adet daire ve 39 ticari birimden oluşan Demir La Vida’da, akıllı ev sistemi, seyir terası, tüm katlardan hakim olunan göl ve deniz manzarası, yüzme havuzları gibi donatılar yer alıyor.


Yurtdışının En Önemli Fuarlarından Biri Dubai


Sadece Körfez bölgesi değil, yakın coğrafyadaki tüm yatırımcılara ulaşmak konusunda uluslararası alanda etkili platformların başında gelen 10. Dubai International Property Show, sadece gayrimenkul sektörü değil, birçok yan sektöre de ev sahipliği yapıyor.

 

Dünyadaki üç önemli fuardan biri olarak gösterilen Dubai Fuarı, inşaat sektörüne değer katan sektör oyuncularının, uluslararası alandaki etkili potansiyel yatırımcılar ile buluşmasında önemli bir rol üstleniyor. Dubai International Property Show 2014’e gayrimenkul geliştirme ve yönetim şirketleri, akıllı binalar, konut projeleri, plaza ve ofis projeleri, alışveriş merkezleri, oteller, devremülk projeleri, finans şirketleri, bankalar, yatırım şirketleri, emlak şirketleri, mimarlık ve tasarım şirketleri, mühendislik ve danışmanlık şirketleri ile Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri Bayındırlık Bakanlığı da katılıyor.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri