28 / 03 / 2024

Doğtaş Exclusive Tatvan mağazasının açılışı yapıldı!

 Doğtaş Exclusive Tatvan mağazasının açılışı yapıldı!

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan’ın da katıldığı Doğtaş Exclusive Tatvan mağazasının açılışında yer alan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, girişimci tavırlarının devam edeceğini söyledi...



Türkiye'deki mobilya sektöründe lider marka olmayı hedefleyen Doğtaş, 12 Nisan’da yurtdışında açtığı 12 mağazaya ek olarak, 18 Nisan’da yurtiçinde 18 mağaza daha açtı. Aynı haftada 30 yeni mağaza açan Doğtaş, Bitlis'in Tatvan ilçesinde de mağaza açılışı yaparak hızlı büyümesini sürdürdü.


Tatvan ilçe girişinde bulunan Doğum Evi Hastanesi karşıısndaki Esentepe Mahallesinde kurulan Doğtaş Exclusive Tatvan mağazasının açılışı törenle yapıldı.


Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan’ın da katıldığı Doğtaş Exclusive Tatvan mağazasının açılışında yer alan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, girişimci tavırlarının devam edeceğini söyledi.


Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen: “41 yıllık birikimle oluşturduğumuz Doğtaş çizgisini, Türkiye’nin dört bir yanına taşımaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Büyüme stratejimiz doğrultusunda her geçen gün gücümüze güç katıyor, ailemizi genişletiyoruz. 18 Nisan’da açtığımız yeni mağazalarla Türkiye’nin toplam 18 noktasında daha Doğtaş kalitesini, çizgisini ve tasarımını tüketiciyle buluşturuyoruz. Geçtiğimiz hafta 12 Nisan’da farklı ülkelerde açtığımız 12 mağazayla birlikte bu hafta toplam 30 Doğtaş mağazası açmış olduk. Önümüzdeki günlerde de bu girişimci tavrımızı sürdüreceğiz. Yeni yurtiçi ve yurtdışı mağazalarımızla büyürken, gerek tüketiciye olan desteğimizle gerekse yatırımlarımızla 50’nci yılımızı kutlayacağımız 2022’de sektör lideri olmayı hedefliyoruz Bu büyüme sürecimizde böyle güzel bir yatırıma girişerek ailemize katıldığı için iş ortağımız Fecri Avcı Bey’e huzurlarınızda teşekkür ediyor, yeni mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, her açılan iş yerinin ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek, açılışı yapılan mağazanın Tatvan için hayırlara vesile olmasını diledi.


Tatvan'ın her geçen gün geliştiğini bu nedenle de gözde markalarında gözdesi olmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Olan, "İnanıyorum ki Tatvan ilçemize açılan her yeni mağaza ve yeni markalar ilçe ekonomisine artı değerler katacaktır. Bu vesileyle ben bu yeni açılan mağazamızın ilçemize ve Bitlis'imize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından mağazanın törenle açılışı yapıldı.



Malatya Gerçek