28 / 03 / 2024

Elit Yapı'nın akıllı ev tasarım yarışması bitti!

Elit Yapı'nın akıllı ev tasarım yarışması bitti!

Ankara’ da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ ı hayata geçiren Elit Yapı’ nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması” sona erdi.


Ankara’nın önemli eğitim kurumlarından öğrencilerin 2 Nisan’dan bu yana yarışmaya katıldığını ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, 20 Nisan itibariyle yarışma başvuru süresinin tamamlandığını bildirdi.


Yıldızhan, Başkent’in önemli eğitim kurumlarında öğrenim gören çok sayıda ilköğretim 3 ve 4’üncü sınıf öğrencisinden oldukça farklı tasarımların geldiğini ifade ederek, “Çocukların hayal dünyası inanılmaz geniş. Muhteşem tasarımlar gönderdiler. Yemek pişirip, temizlik yapan robotlar tasarlayan da var, evi kumanda edebilen saat resmeden de, hırsız girdiğinde onu yakalayan kumanda tasarlayan da… Jürinin işi oldukça zor. Yarışmamıza büyük ilgi gösteren, çocukların tasarımlarını bizlerle paylaşan okulların yöneticileri, öğretmenleri ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Yıldızhan, jüride Hatırlı Mimarlık kurucu ortağı Nami Hatırlı, Fenomen Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden Uzman Psikolog Beyhan Budak ve RPR Medya AŞ İnşaat Sektör Temsilcisi Ceren İlbaşı’nın yanı sıra bir de sürpriz jüri üyesinin bulunacağını ifade etti.


Akıllı ev tasarımı çerçevesinde düzenlenen yarışmada birinci seçilecek tasarıma ellerinden geldiği kadar Elit Yapı AŞ’nin daha sonraki projelerinde yer verileceğini söyleyen Yıldızhan, ilk 3’e giren öğrencilerin tablet bilgisayar ile ödüllendirileceğini bildirdi.


-Elit Royal Residence-


Başkent’in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe’de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor.


Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla “akıllı ev” olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.


Ayrıca Elit Royal Residence’da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi.