18 / 04 / 2024

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de açılıyor!

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de açılıyor!

Folkart Towers Life AVM, Eylül'de açılıyor. Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar yer alıyor.


Towers Life'ta Ağustos sonunda teslimatların başlayacağı açıklandı. Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, Eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak. 


Açıkhavada alışveriş keyfi Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su öğelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecekler. 


Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık 4 bin 225 metrekaresi kapalı 1325 metrekaresi açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor. Merkez Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlıyor. A kulenin 8 ile 17. Katları arasında rezidanslar, 18. katta Lounge ve 19 ile 43. katlar arasında ofisler yer alıyor. 44. Katta ise eşsiz İzmir  manzarasının izlenebileceği seyir terası bulunuyor. 1500 araçlık otopark alanı var.


 

Milliyet Ege