24 / 04 / 2024

Haliç-Yalıkavak arası deniz uçağıyla 2 saat!

 Haliç-Yalıkavak arası deniz uçağıyla 2 saat!

Bursa - İstanbul arasını deniz uçağı seferleriyle 20 dakikaya indiren Burulaş, AirSea markasıyla uçuş rotasına Bandırma, Bodrum ve Çeşme’yi de ekledi. Bodrum Yalıkavak ve İzmir Çeşme sefer fiyatları 250 TL’den başlıyor...


İstanbul ve Bursa'dan Çeşme ve Bodrum'a deniz uçağı seferleri başladı. Haliç'ten uçağa binen sadece 1 saat 45 dakikada Yalıkavak'a inebilecek.


Bursa - İstanbul arasını deniz uçağı seferleriyle 20 dakikaya indiren Burulaş, AirSea markasıyla uçuş rotasına Bandırma, Bodrum ve Çeşme’yi de ekledi. İstanbul’dan karayoluyla 11 saat süren Bodrum yolculuğu AirSea ile 1 saat 45 dakikaya, 6 saat süren Bandırma yolculuğu da sadece 35 dakikaya iniyor. Bodrum ve Çeşme’ye haftanın 4 günü, Bandırma’ya ise haftanın her günü uçuş yapılacak.


250 TL'DEN BAŞLIYOR 


Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi olmak üzere haftanın 4 günü tek uçuş olarak yapılacak Bodrum Yalıkavak ve İzmir Çeşme seferleri 250 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşirken, İstanbul’dan karayoluyla 7 saat süren Çeşme yolculuğu 1 saat 25 dakikaya ve11 saat süren Bodrum ise 1 saat 45 dakikaya iniyor. İstanbul-Bandırma’ya her gün günde üç kez yapılacak seferlerin fiyatı 150 TL olarak belirlendi. İstanbul – Bodrum rotasında ilk uçak dün 10.30’da Haliç’ten, Bursa-Bodrum seferini yapan ilk uçak da saat 11.00’de Gemlik’ten havalandı.


Akşam