24 / 04 / 2024

Michael Kors İstanbul'da mağaza açtı!

Michael Kors İstanbul'da mağaza açtı!

Michael by Michael Kors yeni sezon koleksiyonunda erkeksi bir şıklıkla öne çıkıyor. Marka Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye'deki en büyük mağazasıyla merhaba diyor.


Michael Kors, Sonbahar Kış 2014 sezonuna Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'nde açılan 316 metrekare genişliğindeki Türkiye'deki en büyük mağazasıyla merhaba diyor. 


Michael by Michael Kors yeni sezon koleksiyonunda erkeksi bir şıklıkla öne çıkıyor. Yazın sıcak günlerinin geride kalmasıyla birlikte feminen parçalar yerini klasik erkek giyiminden esinlenilerek tasarlanan bol kesimli kumaş pantolon, gömlek ve ceketlere bırakıyor. 


Şık bir akşam yemeği için vazgeçilmez parçaların yer aldığı koleksiyonda, şal desenleri, fularlar, kırmızı çizgililer ve büyük ekoseler, siyah, beyaz, buz mavisi, açık kahve ve açık parlak kırmızı tonlarıyla modern bir şıklık sunuyor. Uzun erkek ceket ve paltoları, bu sezonda Michael by Michael Kors koleksiyonunda başrol oynuyor. Fular ve şallarla yapılan hacimli büyük fiyonklar, bu maskülen stilin kadınsı bir detayı olarak karşımıza çıkıyor. 


Bursa Hakimiyet Magazin