19 / 04 / 2024

RESICON hasılat paylaşım projelerinde önemli bir boşluğu dolduruyor!

RESICON hasılat paylaşım projelerinde önemli bir boşluğu dolduruyor!

Konut sektöründe, sunduğu hizmetler ile fark yaratan danışmanlık ve satış pazarlama şirketi RESICON, hasılat paylaşımı projelere işin her aşamasında hizmet verebilecek uzmanlık ve tecrübesiyle kendi alanında önemli bir boşluğu dolduruyor..


Konut sektöründe, sunduğu hizmetler ile fark yaratan danışmanlık ve satış pazarlama şirketi RESICON, büyük ölçekli konut projeleri ve özellikle TOKi ve Emlak konut GYO hasılat paylaşım modeli projelerin konsept geliştirme, iletişim, pazarlama ve satış disiplinlerinde sahip olduğu tecrübe ve uzmanlığını sektörün önemli oyuncularıyla paylaşıyor. 


Konut sektörüne pazarlama ve satış alanında sunduğu hizmetler ve tecrübesiyle farklı bir danışmanlık yaklaşımı getiren RESICON, arsasının satın alım karar sürecinden başlayarak, konut projesinin tasarım ve geliştirme, pazarlama süreçleri, satış ekibi kurma, ekip eğitimi ve satış danışmanlık hizmeti gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. 


Bugün kadar toplamda 15.000’den fazla konut ve ticari alan satışı gerçekleştirmiş olan RESICON’un kurucu ve ortaklarının deneyimleri arasında konut üreticisi firma ve projelerini markalaştırma, pazarlama ve satış, teslim ve teslim sonrası hizmetler bütünün oluşturulması gibi ana başlıklar bulunuyor. Ayrıca; RESICON ekibinin, 2004 yılından başlayarak TOKİ ve Emlak Konut GYO hasılat paylaşım modeli büyük ölçekli projelerin pazarlama ve satışında edindiği tecrübesi ve önemli satış başarıları bulunuyor. Ekibinin 2004 yılında Soyak Olympiakent ile başlayan başarılı deneyimleri arasında, 2005 yılında Halkalı Ihlamur Evleri, 2008 yılında Çorlu Ergene Vadisi, 2010 yılında Merkez Kayaşehir AVM’nin açık arttırma ile satışı, 2012 yılında 3 günde 900 daire satılarak rekor kıran Başakşehir’deki Bahçetepe İstanbul projesi ve yine açık arttırma satışında aynı gün 80 milyonluk hasılatı elde edilen Giriş Kayaşehir projeleri yer alıyor. Öte yandan Başakşehir Belediyesi ile Makro İnşaat’ın hasılat paylaşım modeli Mavera Başakşehir ve Köşeçarşı projelerinin ses getiren satış başarısı da ekibin deneyimleri arasında yer alıyor. 


RESICON, TOKİ ve Emlak Konut GYO’dan yapım ihalesi almış olan müşterileri için öncelikle, arsa ve yakın çevre ilişkisini pazarlama yönüyle değerlendiriyor, proje geliştirme sürecine dahil oluyor, daire tipolojisi oluşturma, şerefiyelendirme, pazarlama briefi oluşturma, reklam ajansıyla koordineli çalışmaların tamamında inşaat firmasının yanında oluyor ve danışmanlık yapıyor. Öte yandan ihaleyi yapan resmi kurumun sözleşmesinde satışa başlamadan önce tamamlanması istenen prosedürler için danışmanlık ve koordinasyon hizmeti veriyor. Tüm bu hizmetlerle paralel olarak projenin satış ekibini oluşturuyor, eğitimlerini veriyor ve satışa tam donanımlı çıkacak şekilde hazırlıyor. RESICON, hasılat paylaşımı projelere işin her aşamasında hizmet verebilecek uzmanlık ve tecrübesiyle kendi alanında önemli bir boşluğu dolduruyor.




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016