19 / 04 / 2024

Taraklı atık su arıtma tesisi ihalesi 16 Haziran'da yapılacak!

 Taraklı atık su arıtma tesisi ihalesi 16 Haziran'da yapılacak!

Taraklı’nın atık su sorununa kesin çözüm getirmek için 19 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenecek. Hayata geçirilecek Taraklı altyapı projesinin ihalesi 16 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.


Taraklı’nın atık su sorununa kesin çözüm getirmek için 19 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenecek. Hayata geçirilecek altyapı projesinin ihalesi 16 Haziran’da gerçekleştirilecek.


İlçelerin modern atık su hizmeti alması için yürütülen kanalizasyon hattı ve atık su arıtma çalışmalarını hızla devam ettiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Taraklı’ya kanalizasyon hattı ve atık su arıtma tesisi inşa edecek. İller Bankası tarafından 16 Haziran’da gerçekleştirilecek ihale kapsamında Taraklı’ya 19 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenecek. Taraklı’nın altyapı sorununa kesin çözüm getirecek çalışma sayesinde Taraklı’da uzun yıllar atık su sorunu yaşanmayacak. 19 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattında toplanacak atık sular daha sonra inşa edilecek atık su arıtma tesisinde arıtılarak doğal ortama bırakılacak.


Milliyet