27 / 04 / 2024

Torunlar Mall of İstanbul AVM 16 Mayıs'ta açlıyor!

 Torunlar Mall of İstanbul AVM 16 Mayıs'ta açlıyor!

Mall of İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Projede satışa çıkan: stüdyo daireden, 4+1 daireye kadar uzanan seçeneklerle toplam 1.100 konut biriminin yüzde 90'ı ve ofislerin yüzde 80'i satıldı.



Mall of İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Projede satışa çıkan: stüdyo daireden, 4+1 daireye kadar uzanan seçeneklerle toplam 1.100 konut biriminin yüzde 90'ı ve ofislerin yüzde 80'i satıldı. İş. yaşam ve alışverişi birlikte sunan karma proje Mail of İstanbul'da sınırlı sayıda daire ve ofisler sahiplerini bekliyor. 


Torunlar GYO tarafından 1.3 milyar TL'lik yatırımla Başakşehir'de hayata geçirilen Mail of İstanbul, 16 Mayıs 2014'de kapılarını açıyor. Türkiye'nin en büyük karma kullanım projelerinden Mail of İstanbul'da AVM, ofis, residence, eğlence parkı, gösteri merkezi ve İnteraktif Geçmiş Zaman Eğlenceleri Müzesi ve planlanan otel projesi olmak üzere 7 ayrı fonksiyon aynı konseptte bir araya geliyor. 


İLKLER TEK ÇATI ALTINDA 

Mall of istanbul AVM 350 mağazası, gurme centerı, özel tasarlanan ilk temalı parkı, geleneksel sanatlar sokağı ve gösteri sanatları merkezi üe sektöre farklı bir dinamizm kazandırmaya hazırlanıyor. Migros, Koçtaş, Media Market, Teknosa, Zara, Mudo, YKM'nin lokomotif mağazalar olduğu MOİ'de, Toyzz Shop Türkiye'deki en büyük, Victoria Secret ise tam konsept mağazasını açacak. Debenhams'ın Türkiye'deki yeni konseptli ikinci mağazasını bulunduracağı MOİ'de, LCW Türkiye'deki AVMlerdeki en büyük mağazalardan biri yine MOİ'de olacak. 

Fransız Decathlon ve İngiliz Miss Selfridge ise Torunlar GYO'nun sahip olduğu AVM'lerde ilk defa yer alacak olan dünya markalarından bazıları. Dubaili yatırım grubu Aldar'da Türkiye'de ük kez Mail of İstanbul'da 1000 metrekarelik bir restaurant açacak. Mail of İstanbul'da ayrıca Karadeniz, Anadolu. Antep ve Ege mutfağının lezzetlerini aynı çatı altında sunacak olan "GustoMOİ" isimli bir de gurme center yer alacak. 



Hürriyet





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri