28 / 03 / 2024

Trump AVM'de bayram kampanyası!

Trump AVM'de bayram kampanyası!

Trump Alışveriş Merkezi'nden bayrama özel ekstra indirim kampanyası sunuluyor. Bayram öncesinde AVM'den alışveriş yapanlar, mevcut indirimlerin üzerine kasada anında ekstra yüzde 20 indirim daha kazanıyor.


Trump Alışveriş Merkezi, ilgiyle takip edilen ‘indirimin indirimi’ kampanyasını bu kez bayram alışverişleri için gerçekleştiriyor.


Trump Alışveriş Merkezi, dönemsel olarak gerçekleştirdiği ‘indirimin indirimi’ kampanyasını şimdi de Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştiriyor. 25-26-27 Temmuz günlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nin kampanya katılımcısı mağazalarından alışveriş yapanlar mevcut indirimlerin üzerine ekstra yüzde 20 indirimden faydalanacak. Mağazanın kendi indirimi her ne olursa olsun üzerine ekstra yüzde 20 indirim, Trump Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerine bayram hediyesi olacak.


Ziyaretçilere kendi mevcut indirimlerinin üzerine ekstra yüzde 20 indirim sunacak markalar arasında Marks & Spencer, Mudo, Divarese, D&R, D&R Kids, Kiğılı, English Home, e-bebek, Barçın Spor, Saat & Saat, GAP Kids, Clu Ayakkabı, ToyzzShop, Hummel, Berk Çorap, Assos, Glow Accesories, Coquet, Karamela, Mamino, T-Design, Dogi, DOA, Dorian bulunuyor.


Trump AVM arife günü gece 23:00’e kadar açık!

Trump Alışveriş Merkezi ‘indirimin indirimi’ kampanyasından tüm ziyaretçilerinin rahatça faydalanabilmesi için arife günü saat 23:00’a kadar açık kalacak. Yüzde 20 ekstra indirim fırsatı ile bayram alışverişi Trump AVM’de çok daha hesaplı olacak.