19 / 04 / 2024

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık oldu!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık oldu!

Sektördeki üreticilerle, bu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyanları bir araya getiren platformlar oluşturan ve sektöre özel hizmetler üreten “Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi’nin üst yönetimine önemli bir atama yapıldı.


47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.


Sektördeki üreticilerle, bu ürün ve hizmetlere ihtiyaç duyanları bir araya getiren platformlar oluşturan ve sektöre özel hizmetler üreten “Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” Yapı-Endüstri Merkezi’nin üst yönetimine önemli bir atama yapıldı. Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle yapı sektörünün merkezinden Tolga Türkanık atandı.


Tolga Türkanık kimdir?

Yapı malzemeleri ile ilgili 20 yıllık iş deneyimine sahip olan Türkanık, 1997 yılında İstanbul’da yapılanan yeni fuar projelerinin geliştirilmesinde çalıştıktan sonra, 2001 yılında Yapı-Endüstri Merkezi’nde göreve başlamıştır.


2001 ve 2014 yılları arasında Yapı Fuarı - Turkeybuild operasyon, pazarlama, satış, uluslararası ilişkiler bölümlerinde yöneticilik görevlerini üstlenen Türkanık, son 3 yılında Yapı Fuarı – Turkeybuild Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir.


Yapı sektörü ve fuarcılık alanında ulusal ve uluslararası boyutta yürüttüğü başarılı organizasyonları ile tanınan Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü olarak atanmıştır.



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler