25 / 04 / 2024

1Coastal City vaziyet planı!

1Coastal City vaziyet planı!

Özyurtlar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 47 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirdiği 1 Coastal City projesi 3 blok olarak yükseliyor. İşte 1Coastal City vaziyet planı...


1Coastal City vaziyet planı haberimizin devamında yer alıyor. Önce proje detaylarına değinecek olursak; Proje Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen projede daireler ve ticari birimler bulunuyor.


47 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1 Coastal City projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve penthouse daire tipleri bulunuyor. Projede 280 adet daire ve 27 adet ticari birim bulunuyor. 


Büyükçekmece Gürpınar Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde OPET'in karşında yükselen 1Coastal City projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Proje 3 blok olarak inşa ediliyor. 


1Coastal City projesinde daireler 169 bin liradan satışa sunuluyor.  Projede sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı gibi alanlar tasarlanıyor.


Beylikdüzü 1Coastal City projesi sahile 2 dakika, alışveriş merkezine 3 dakika, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor.


1Coastal City vaziyet planı


1Coastal City vaziyet planı!



1Coastal City iletişim

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı