28 / 03 / 2024

Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi!

Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi!

Satış sürecinin devam ettiği ve firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksitin yapıldığı Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli...


Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim... 786 daireden oluşan proje, Ağaoğlu İnşaat imzası ile Şişli'de hayata geçiriliyor. 


3 blok halinde yükselen Ağaoğlu My Home Maslak projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Projede ayrıca Ağaoğlu İnşaat bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.


Teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Ağaoğlu My Home Küçük Maslak projesinde fiyatlar 477 bin TL'den başlıyor. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.


Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 6 777 numarası telefonu arayabilirsiniz. Projede  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4,5 oda 1 salon dubleks daire tipleri yer alıyor. 


Ağaoğlu My Home Maslak satış ofisi!


Ağaoğlu My Home Maslak iletişim

Telefon: 444 6 777

Web: www.myhomemaslak.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com