25 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı ilk etap için 22 ay sonra olarak veriliyor. Teslim tarihi hakkında daha detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz...


"Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?" sorusunun yanıtına geçmeden önce projeden bahsedelim... Anka Yapı tarafından Kadıköy - Fikirtepe'de hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde toplam 2 bin 500 daire yer alıyor. Projenin birinci etabında 550 adet daire bulunuyor. 


17 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinin inşaat alanı 38 bin 600 metrekare olarak tasarlandı. Projede mevcut olan dairelerin tipleri 1+0'an 5,5+1 lofta kadar tasarlandı.


Anka Yapı Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 232 bin TL'den başlıyor. Projede vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte projenin ödeme planı;


-Yüzde 25'i peşinat ödendiğinde, yüzde 75'i 12 ay sonra vade farksız ödeniyor.

-Yüzde 40'ı peşinat ödendiğinde, yüzde 60'lık kısım  24 ay sonra vade farksız ödeniyor.

-Yüzde 50'si peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım 36 ay sonra vade farksız taksitlendiriliyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı ilk etap için 22 ay sonra olarak veriliyor. Projede  fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunuyor. 


Evim Kadıköy iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com