25 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

 Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim? Evim Kadıköy fiyat listesi? Fikirtepe Evim Kadıköy nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...


3 etaptan oluşan Evim Kadıköy projesi Anka Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Fikirtepe'de yükselen Evim Kadıköy projesinde 2 bin 500 adet daire yer alıyor. Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Evim Kadıköy Konutları İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Fikirtepe bölgesinde konumlandırılıyor. Evim Kadıköy projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 tipinde daireler yer alıyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 22 ay sonra cevabı veriliyor. Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 300 liradan başlayarak yükseliyor.


38 bin 600 metrekare alana sahip olan Evim Kadıköy projesinde kapalı otopark, fitness center, yürüyüş yolları, sauna, dinlenme alanları, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları gibi donatılar yer alıyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy nerede?

Evim Kadıköy adres: Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


 Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?


Evim Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com