19 / 04 / 2024

Ankara Doğa City Evleri!

Ankara Doğa City Evleri!

Ankara Doğa City Evleri toplam 1.500 daireden oluşuyor. Proje Ankara'da Natura Gayrimenkul imzası ile yükseliyor...


Ankara Doğa City Evleri, otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness gibi olanaklara sahip.


Proje Ankara yükseliyor. Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. 


Toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.  


Projede inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. 


Proje konum olarak, Ankara Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekilen projede ödeme planı kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatların aylara göre de değişiklik gösteriyor.


Ankara Doğa City Evleri fiyatları kapsamında fiyatlar minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı