19 / 04 / 2024

Ankara Park Avenue ulaşım!

Ankara Park Avenue ulaşım!

Ankara Park Avenue ulaşım bilgileri kapsamında projenin krokisi ve adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 800 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen proje Ankara Yenimahalle'de yükseliyor.


Ankara Park Avenue ulaşım bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim. 800 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde yükseliyor. Proje YDA Group tarafından inşa ediliyor. 


Ankara Park Avenue projesi "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. Projenin reklam filminde Çetin Tekindor rol alıyor. 


18 blok olarak yükselen Park Avenue Ankara projesinde 1.855 adet daire bulunuyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


Ankara Park Avenue projesinde kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu yer alıyor. 


Ankara Park Avenue teslim tarihi 2016 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Projedeki dairelerin fiyatları 335 bin TL'den başlıyor ve 558 bin TL'ye kadar ulaşıyor.


Ankara Park Avenue fiyat listesi;

3+1 dairelerin satış fiyatları 335 bin TL ile 456 bin TL

4+1 dairelerin satış fiyatları ise 408 bin TL ile 558 bin TL


Ankara Park Avenue ulaşım!

Ankara Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Ankara Park Avenue ulaşım!


Ankara Park Avenue ulaşım!


Ankara Park Avenue iletişim bilgileri

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com