19 / 04 / 2024

Artaş Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Artaş Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Artaş Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede toplam 599 daire, 30 adet ticari ünite ve 52 adet ofise yer veriliyor...


Artaş Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden kısaca bahsedelim. 


Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale Evleri ulaşım olarak Avrupa Yakası Zeytiburnu - Cevizlibağ lokasyonunda yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi imkanı sunan  Avrupa Konutları Kale Residence 37 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Zeytinburnu Avrupa Konutları Kale'de satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den, daire fiyatları 632 bin TL'den, ofis fiyatları 2 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. 


Topkapı Avrupa Konutları Kale'de dairelerin büyüklükleri 77 metrekare ile 210 metrekare, ofislerin büyüklükleri 100 metrekare ile 1.182 metrekare, dükkan büyüklükleri 236 metrekare ile 1.061 metrekare arasında değişiyor. 


Avrupa Konutları Kale Topkapı'da hamam, yüzme havuzu, sauna, oyun alanları, fitness center gibi ortak kullanım alanları mevcut. Satış süreci devam eden projenin 


Artaş Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?


Projedeki daireler 2016 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Projede 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofis yer alıyor.


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ ulaşım : Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale satış ofisi 

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com