29 / 03 / 2024

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat listesi bilgileri kapsmaında projede daire fiyatları 641 bin TL'den başlıyor. Projede ofis alanları da yer alıyor....


Artaş İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'de toplam 599 adet daire ile birlikte 52 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?


İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ'da, konumlandırılan Avrupa Konutları Kale Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuyor. Proje 10 katlı 9 blok halinde yükseliyor.


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Evleri 2016 yılının Nisan ayında sahipleirne teslim edilecek. Projenin arsa alanı 37 bin metrekare olarak belirlendi. 


Avrup Konutları Kale satılık ofis büyüklükleri 247 metrekareden başlıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kale Avrupa Konutları, banka kredisine uygun. Projede, fitness center, oyun alanları, yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları gibi imkanlar yer alıyor.


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat


Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale fiyat tablosu kapsamında ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den başlarken, daire fiyatları ise 641 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan ticari alanlar 26 Mayıs Salı günü satışa çıkıyor. 


Avrupa Konutları Kale adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Avrupa Konutları Kale Evleri iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Giem Yılmaz/Konuttimes.com