24 / 04 / 2024

Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları!

Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy - Ataköy lokasyonunda yer alan projede daire tipleri 1+1 ile 4,5+1 arasında değişiyor. Peki Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları nasıl?


Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen projede ilk etap 4 blok halinde 20 kattan oluşuyor. 


Daire fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı Sea Pearl projesinde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edildi. 


Kuzu Grup imzasıyla yükselen Sea Pearl projesi konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy - Ataköy lokasyonunda inşa ediliyor. 


Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları!

Ataköy Sea Pearl ödeme koşulları kapsamında banka kredisinden yararlanılan projede 631 ünite yer alıyor. Yüzde 5 peşinde 48 ay eşit taksit, yüzde 10 peşinde 36 ay vade farksız, yüzde 5 peşinde ise banka kredisinden yararlanılıyor.


Büyüklükleri 88 ile 398 metrekare arasında değişiklik gösteren projede her bloğun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fıtness salonları bulunuyor. 


Birçok sosyal kullanım alanının olduğu Sea Pearl projesinde yürüyüş ve koşu yolları, barok tarzı peyzaj alanı, yaya yolları, çocuk oyun alanları, streetball sahası,  seyir adası, yoga salonları, biyolojik gölet ve tenis kortu mevcut. 


Basın Express yolu üzerinden TEM'e bağlantılı olarak yükselen Sea Pearl projesi; Ataköy Yat Limanı'na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre mesafede bulunuyor. 


Teslimlerin 2017 yılının Temmuz ayında yapılması öngörülen projede daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor. 


14 soruda Sea Pearl projesi için tıklayın!


Ataköy Sea Pearl satış ofisi 

Telefon: 0212 559 60 09

Web: www.seapearlatakoy.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com