23 / 04 / 2024

Avcılar Park projesinde evinize hemen taşının! Vade farksız, peşinatsız!

Avcılar Park projesinde evinize hemen taşının! Vade farksız, peşinatsız!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Avcılar Park projesinde evinize hemen taşının Projede vade farksız ve peşinatsız ödeme planı oluşturuldu...


Çeşitli ödeme planlarının oluşturulduğu Avcılar Park projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Toya Yapı ile Gül Proje imzası ile yükselen proje, Avcılar'da konumlandırılıyor. Proje 39 bin metrekare inşaat alanına sahip.


275 adet daireden oluşan Avcılar Park Evleri'nde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Avcılar Park projesinde fitness center, sauna, buhar banyosu, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.


Satış sürecinin devam ettiği Avcılar Park projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projenin ödeme planları şu şekilde...


Avcılar Park projesi ödeme planı

-Yüzde 1 peşinat olarak ödendiğinde geri kalan bedel için şu şekilde ödeme yapılıyor; Hemen tapu teslim ediliyor ve eve hemen taşınma fırsatı sunuluyor. Kalan yüzde 24'lük kısım 2015 yılının Ocak ayında ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik kısım ise kira öder gibi ödeniyor.

-Vade farksız, peşinatsız 36 ayda ödeme fırsatının sunulduğu Avcılar Park projesinde evinize hemen taşının.


Avcılar Park nerede?

Avcılar Park adres: Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul


Avcılar Park iletişim

Telefon: (0212) 590 69 69

Web adresi: www.avcilarpark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com