28 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy resmen satışta! Minimum 189 bin TL!

 Avlu Kurtköy resmen satışta! Minimum 189 bin TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Kurtköy'ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi'nde ortaklığa ait bir arsada yükselen Avlu Kurtköy, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor.




Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği nitelikli butik projelerle adından söz ettiren Erguvan İnşaat&Demiraş Yapı Ortaklığı, Kurköyde'ki en yeni projesi Avlu Kurtköy'ün satışları başlıyor. Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kutköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplan Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014'te start verecek. Mimar Aykut Akın imzası taşıyan proje, 7200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat,450 metrekare sosyal tesis, 300 metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana sahip. Projede 1+1'lerin alanları 64 ila 68 metrekare,2+1'lerin alanları 90 ile 13 metrekare, 3+1'lerin alanları ise 133 ila 163 metrekare arasında değişiyor. Avlu Kurtköy'de balıon metrekareleri 7, bahçe metrekareleri ise 15 ila 80 arasında farklılık gösteriyor.


36 ay sıfır faiz

Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Erguvan İnşaaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Meraşlı,tek blok görüntüsüyle ortak alana bakan 5 katlı projeyi 2016 sonunda teslim edeceklerini söyledi. Projedelki fiyat politikası hakkında da konuşan Meraşlı, ''Projenin yükseldiği arsa bize ait olduğu için cazip fiyat ve ödeme koşılları sunarak yatırımcıya daha fazla kazandırmak istiyoruz. Fiyatlarımız 189 bin TL'den başlayarak 494 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin yüzde 50'sini bu fiyatlar üzerinden satacağız. Konut alıcıları yüzde 10 peşinat ya da 36 ay vade farksız taksit seçenekleri sunuyoruz'' diye konuştu. Meraşlı, Kurtköy'ün en prestijli caddelerinden birinde çok özel peyzaj öğeleri bulunduran bir avlunun etrafına konumlandırılmış konutlardan olan proje için ''Avlu Kurtköy, site içi manzara ve peyzaja önem veren, güvenliği ve site yaşamını benimsemiş bir hedef kitle için tasarlandı'' dedi. 


Yüzde 25 fiyat avantajı

Bu projelerinde tapu teslimlerini hemen yapacaklarını belirten Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, ''Satış ofisimizi ziyaret eden müşterilerin bu konuya ayrı bir hassasiyet gösterdiklerini gözlemlediğimiz için Avlu Kurtköy'de tapuları hemen teslim etmek istedik. Bu konu, yatırımcıya ekstra bir güven veriyor ve kendilerini daha hissettiriyor'' dedi. Demirbaş, ortaklığa ait bir arsada yükselen Avlu Kurtköy'ün rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıktığını sözlerine ekledi.


Sabiha Gökçen'e komşu

Sefa Demirbaş, Kurtköy'ün cazibe merkezi olarak adlandırılan ve önümüzdeki yıllarda Hollywood Caddesi gibi olacağı öngörülen Bakü Caddesi hakkında bazı yorumlarda bulunarak ''Projemiz üzerinde 102a yakın yeni proje bulunan ve hali hazırda 5 adet süper lüks projenin hayat bulduğu cadde üzerinde yer alıyor Bu cadde aynı zamanda teknopark ve havalimanının Kurtköy'e bağladığı yol olarak da biliniyor''diye konuştu. Demirbaş, Sabina Gökçen'e 1,7 km uzaklıkta olan projenin sosyal alanlarında çok amaçlı spor salonu, açık havuz, kapalı otopark ve kafe bulunduğunu sözlerine ekledi.


Roof Kurtköy ve Loft Dragos'ta satışlar devam ediyor

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı imzası taşıyan 3 diğer projedeki son gelişmeler hakkında bilgi veren Emre Meraşlı ise, '' WBahçe'yle ilgili söyeleyecek fazla bir şey yok, yaklaşık bir yıldır yaşam devam ediyor. Roof Kurtköy'de satışların yüzde 70'ini, inşaatın yüzde 30'unu; Ekim 2014'te inşaatına başladığımız Loft Dragos'te ise satışların 20'sini tamamladık''dedi.


Sırada Ataşehir var

Ortaklığın hedefindeki yeni projelerin üzerine konuyla ilgili ufak bir açıklama yapan Sefa Demirbaş, ''Şu an için bütün enerjimizi Avlu Kurtköy'e vermiş durumdayız. Ataşehir'deki ticari arsamız için teklif topluyoruz. Kurtköy'de çeşitli projeler için görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu.




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler