26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres!

Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor...


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Konut teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında yapılması hedeflenen Avrupa Konutları Kale Projesi, Artaş İnşaat tarafından konumlandırılıyor.


Projede konutların yanı sıra ofis ve dükkanlar da bulunuyor. Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ hattında hayata geçirilen Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'nin ortak alanları arasında oyun alanları, fitness center, hamam, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor.


Projede ofis büyüklükleri 100 metrekare ile 1.182 metrekare, dükkan büyüklükleri ise 236 metrekare ile 1.061 metrekare, daire büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Kale'de 599 daire, 30 ticari ünite ve 52 ofis yer alıyor.


Daire fiyatlarının 641 bin TL'den başladığı Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale'de ofis fiyatlarının 2 milyon 86 bin TL'den,dükkan fiyatları ise 2 milyon 519 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale toplam 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi. Projede ödemelerin yüzde 25'i peşin, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. 


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com