26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

 Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Avrupa Konutları Kale ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Artaş İnşaat tarafından Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor...


 Proje toplam 37 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupa Konutları Kale ödeme planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Artaş İnşaat imzası taşıyan  Avrupa Konutları Kale'de dükkan, ofis ve daire seçenekleri bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 599 daire, 30 ticari ünite ve 52 ofis yer alıyor.


Ofis büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1.182 metrekare arasında değiştiği Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale'de dükkanların büyüklükleri 236 metrekare ile 1.061 metrekare, daire büyüklüklerini ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Dükkan fiyatlarının 2 milyon 519 bin TL'den başladığı  Avrupa Konutları Kale  Cevizlibağ'da ofis fiyatları 2 milyon 86 bin TL'den, daire fiyatlarını ise 641 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Avrupa Konutları Kale ortak alanlarında; sosyal alanları arasında oyun alanları, fitness center, hamam, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor.


 Avrupa Konutları Kale ödeme plan


 Avrupa Konutları Kale ödeme planı kapsamında yüzde 25'i peşin, kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor.


Avrupa Konutları Kale Cevizlibağ adres: Maltepe Mah. Londra Asfaltı Cd. No:32 Cevizlibağ - Zeytinburnu / İstanbul


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com