29 / 03 / 2024

Babacan Yapı Royal İstanbul!

Babacan Yapı Royal İstanbul!

Babacan Yapı Royal İstanbul yüzde 25 peşinat verildiğinde 40 ay 0 faiz avantajı sunuyor. Proje Sefaköy'de Babacan Yapı tarafından konumlandırılıyor...


Babacan Yapı Royal İstanbul 4 blok olarak tasarlandı. 3 bine yakın üniteye yer verilecek olan proje Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor.


Yaklaşık 1.000 adet dairenin yer alacağı Royal İstanbul'da daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi hedefleniyor. 


Sefaköy Royal İstanbul Projesi 'nde apart otelden daire alanların 3 haftalık kullanım hakkı bulunuyor. Kalan kullanım hakkının işletme tarafından kiralanacağı projede yüzde 8'lık kısım ise yatırımcının oluyor. 


Sefaköy Royal İstanbul'da yabancılar için satışa sunulan dairelerin fiyatı 149 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Babacan Royal İstanbul 'da apart otel bloğunun ilk 6 katı yabancılar için satışa açılıyor.


Babacan Yapı Royal İstanbul ödemelerinde yüzde 25 peşinat verildiğinde, kalan bedel için 40 ay 0 faiz ile ödeme imkanı tanınıyor.


Royal İstanbul satış ofisi 

Tel: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com