25 / 04 / 2024

Bakyapı’nın Bursa’ya son hediyesi Prestij Modern!

Bakyapı’nın Bursa’ya son hediyesi Prestij Modern!

Banka kredisine uygun olan Bakyapı’nın Bursa’ya son hediyesi Prestij Modern. Proje 10 katlı - 13 katlı toplam 13 blok olarak yükseliyor...


Bursa'da 53 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Prestij Modern projesinde 198 adet daire ve 13 adet ticari birim bulunuyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Banka kredisine uygun olan Bursa prestij Modern Evleri'nde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşin, kalan daire bedel için vade yapılıyor. Proje 10 - 13 katlı toplam 13 blok halinde yükseliyor.



Bakyapı’nın Bursa’ya son hediyesi Prestij Modern..

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Modern projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Timsah Arena'ya 3 kilometre, Carrefour'a 5 kilometre, Metro Acemler İstasyonu'na 3 kilometre, Çevreyolu'na 2,5 kilometre, Koru Park AVM'ye 6 kilometre, Buski'ye 2,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.



Bak Yapı Prestij Modern Evleri'nde kapalı bay ve bayan yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odaları gibi sosyal olanaklar ve her daireye özel ankastre mutfak ürünleri, beyaz eşya, dekoratif duvar kağıdı, görüntülü intercom sistemi ve bağımsız klima gibi hizmetler sunuluyor.


Prestij Modern iletişim

Telefon: 444 16 99

Web adresi: http://www.bakyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com