29 / 03 / 2024

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ön talep!

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ön talep!

Başakşehir Kent Meydan Dükkanları projesi Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ön talep süreci ne zaman sona eriyor?


Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ön talep süreci hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Fiyatları 240 bin TL'den başlayan Başakşehir Kent Meydan Dükkanları'nda teslimlerin 2017 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Proje konum olarak tramvay, 3. Köprü bağlantı yolu ile çevresindeki resmi kurum alanları,  binlerce araçlık otoparkın bulunduğu alan, Türkiye’nin en büyük şehir parkı, İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü ve metronun yakınında bulunuyor. 


Başakşehir Kent Meydan Dükkanları ön talep sürecinin 13 Mart tarihinde sona ermesi planlanıyor. İşte Başakşehir Kent Meydan Dükkanları projesinin ödeme koşulları:


Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme koşulları:

1-) Dükkan bedelinin tamamının nakit ya da banka kredisi ile ödenmesi durumunda yüzde 6 satış iskontosu uygulanıyor.


2-) Dükkan bedelinin yüzde 75'i nakit veya banka kredisi, kalan bedel ise yüzde 12,5'lik vade farksız 2 eşit senet ile ödenmesi durumunda yüzde 3 iskonto uygulanıyor. 1. senet için 15 Mart 2016, 2. senet için 15 Mart 2017 tarihinde ödemeler gerçekleşiyor. 


3-) Dükkan bedelinin yüzde 55'i nakit veya banka kredisi, kalan bedel ise yüzde 15'lik vade farksız 3 eşit senet ile ödeniyor. 1. senet için 15 Mart 2016, 2. senet için 15 Eylül 2016, 3. senet için 15 Mart 2017 tarihinde ödemeler gerçekleşiyor. 


Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com