28 / 03 / 2024

Başakşehir Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Başakşehir Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Kiptaş tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Peki Başakşehir Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?


Başakşehir Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Başakşehir'e bağlı Bahçeşehir'de inşa edilen proje Kiptaş imzası taşıyor. 


İnşaat alanının 100 bin metrekare olarak belirlendiği proje 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Vaditepe Gölevleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Ödeme koşulları kapsamında projede firma bünyesinde 24 ay vadesiz taksit imkanı sağlanıyor. Ayrıca Vaditepe Gölevleri'nde banka kredisiyle 120 ay vadelendirme yapılıyor. 


Başakşehir Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Vaditepe Gölevleri'nde 357 daire ve 52 ticari birim bulunuyor. 


Vaditepe Gölevleri konum olarak; Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın, Tem Otoyolu'nun başında, Marmaray  ve metro hattının yanında, Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede inşa ediliyor. 


Fiyatların 199 bin TL'den başladığı Vaditepe Gölevleri'nde ortak kullanım alanları arasında; spor sahaları, kapalı havuz, mini golf, bay-bayan fitness salonu, oyun alanları ve  yürüyüş yolları mevcut. 


Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul

15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!

Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı