25 / 04 / 2024

Batışehir Bağcılar nerede?

Batışehir Bağcılar nerede?

Batışehir Bağcılar nerede? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 3 bin 226 adet konuta yer verilen projede yüzde 15 peşinatla ve uygun ödeme koşulları ile daire sahibi olunabiliyor...


Batışehir Bağcılar nerede? sorusunun detaylı yanıtından önce projenin genel özelliklerine değinelim. Emlak Konut ve Toki güvencesi bulunan Batışehir Projesi, Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor. 


İçerisinde Doğa Koleji ve Four Points By Sheraton Oteli'nde yer alacağı Batışehir Evleri'nde Ege Yapı Group imzası bulunuyor. Proje 3 etaptan oluşuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükselen ve 3 etaptan meydana gelen Ege Yapı  Batışehir 3 bin 226 konuttan oluşuyor. Projede 121 mağazalı alışveriş caddesi de bulunuyor.


İlk etap teslimlerinin yapıldığı Batışehir Bağcılar ulaşım olarak, yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yollarının olduğu kısımda yer alıyor. Projeye TEM’den direkt giriş imkanı mevcut.


Bağcılar Batışehir ödeme koşullarına göre projede yüzde 15 peşinat verildiğinde, firma bünyesinde 0,69 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 25 peşinatta, yüzde 25'i 1 yıl sonra ödenerek geri kalan yüzde 50'lik tutar için de banka kredisi kullanılabiliyor. 



Batı Şehir Evleri nerede?

Bağcılar Batışehir adres bilgileri: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com