26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi!

 Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi!

Bey Kasrı Konakları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi 2014 Ağustos ayı olarak belirlendi.



İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılan Bey Kasrı Konakları projesi Beykule İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


3 etaptan meydana gelen Bey Kasrı Konakları projesi 8 blok halinde yükseliyor. 322 adet daireden oluşan Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü projesinde bloklar 5 katlı olarak tasarlandı.


Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Bey Kasrı Konakları projesinin yüzde 80'lik kısmı yeşil alandan oluşuyor. Bey Kasrı Konakları'nda 300 metrekare saray lobisi yer alıyor.


Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi:


Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları teslim tarihi bu yılın Ağustos ayı olarak belirlendi. Bey Kasrı Konakları ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor.


Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede dinlenme alanları, bay-bayan yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, kreş, spor alanları ve sauna yer alıyor.


Bey Kasrı Konakları nerede?

Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları adres: Kavaklı Merkez Mah,Kanarya Cad,No:33 Beylikdüzü / İstanbul


Bey Kasrı Konakları iletişim bilgisi:

Telefon: 444 3 239

Web: www.beykasri.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com