25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi!

Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi!

Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi doğrultusunda projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede ilk etap teslimleri 2015 yılının Aralık ayında yapılacak...


İlk etap teslimerinin Aralık 2015 tarihinde, ikinci etap teslimlerinin ise Aralık 2016 tarihinde sahiplerine teslim edileceği Kale Kent, Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi haberimziin devamında yer alıyor.


Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale ortak girişimi ile konumlandırılan Beylikdüzü Kale Kent Evleri, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, su basamakları, fitness center, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi alanlara sahip.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Kale Kent Beylikdüzü Konutları'nın büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Projede toplam 1.479 daireye yer veriliyor.


Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi


Beylikdüzü Kale Kent ödeme bilgisi kapsamında Kale Kent Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında yüzde 24'lük tutar 1 yıl sonra ödenebiliyor. Projede kalan yüzde 75'lik kısım için ise banka kredisi uygulanıyor.


Kalekent projesi ulaşım: Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22,Beylikdüzü/İstanbul


Beylikdüzü Kalekent telefon: 444 38 07   

Web: http://www.kalekent.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com