19 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 fiyat listesi!

Bizim Evler 7 fiyat listesi!

Alternatif daire tiplerinin 2+1 ile 4+1 arasında farklılık gösterdiği projede ön talepler toplanmaya başlandı. İşte Bizim Evler 7 fiyat listesi...


Bizim Evler 7 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 532 daire ve 43 ticari birimin yer aldığı projede İhlas Yapı imzası bulunuyor. 


28 katlı 4 bloktan meydana gelen Bizim Evler 7 projesinde daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Ön taleplerin toplanmaya devam edildiği Bizim Evler 7 projesinde dairelerin teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa edilen Bizim Evler 7'de inşaat alanı 124 bin 106 metrekare arsa alanı ise 8 bin metrekare olarak belirlendi. 


Bizim Evler 7 fiyat listesi!

Bizim Evler 7 fiyat listesi kapsamında 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin yer aldığı proje konum olarak Kanal İstanbul'a yakın bir alanda yükseliyor. 


Sosyal donatılarının Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, eğlence mekanları, oyun bahçeleri,  sauna, fitness salonu, mini futbol sahası, buhar odası, spor alanları, kreş ve anaokulundan meydana geldiği projede birçok toplu taşımaya ulaşım kolaylığı bulunuyor. 


Bizim Evler 7 projesi lokasyon olarak; banliyo hatlarına, Kuzey Marmara Otoyoluna, 3.Köprü bağlantı yollarına, yeni metroya ve 3. Havaalanı güzergahına yakın bir mesafede inşa ediliyor. 


14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!


Bizim Evler 7 satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler